s
  • First minute
  • PARGA
  • Leptokarija
  • Hotelski smeštaj
  • DUBAI
MENU
 

BRIGITA - SARTI APARTMANI

Sarti-Brigita
Mapa
Vila Brigita se nalazi u starom delu Sartija. Idealno je pozicionirana, jedna je od malobrojnih vila koja se nalazi na samoj obali, a u neposrednoj blizini pekare, restorana i supermarketa. Raspolaže novoizgrađenim dvokrevetnim (grčki bračni krevet) i trokrevetnim (grčki bračni i jedan standardni krevet) studijima, koji se nalaze u prizemlju i imaju direktan ili bočni pogled na more. Svaki studio poseduje kompletno opremljenu kuhinju za predviđen broj osoba, TWC, TV i klima uređaj (uz doplatu) i terasu sa garniturom za sedenje. Vila Brigita prve goste imaće u sezoni 2017.
Sarti-Vila Kiriakis
Sarti-Vila Kiriakis
Sarti-Vila Kiriakis
Sarti-Vila Kiriakis
Sarti-Vila Kiriakis
Sarti-Vila Kiriakis
Sarti-Vila Kiriakis
Sarti-Vila Kiriakis
Sarti-Vila Kiriakis
Sarti-Vila Kiriakis
Sarti-Vila Kiriakis
Sarti-Vila Kiriakis
Sarti-Vila Kiriakis
Sarti-Vila Kiriakis
Sarti-Vila Kiriakis


SARTI 2018
Cenovnik br.1 od 06.12.2017.
Cene u tabeli su po osobi i uključuju najam apartmana/studija. Smene označene * uključuju i autobuski prevoz.
Broj noćenja 7* 7* 14* 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10*
Početak korišćenja smeštaja Maj Jun Jul Avgust Septembar
21.* 28.* 21.* 04. 14. 24. 04. 14. 24. 03. 13. 23. 02. 12. 22.*
T I P O P I S Vila BRIGITA
S 3 S G+1 70* 95* 140* 110 145 185 220 245 265 265 265 185 140 100 85*
S 2 S G 80* 110* 165* 150 190 250 295 330 360 360 360 250 185 135 95*
Cene su po osobi, izražene u evrima - plaća se u dinarima po prodajnom kursu UniCredit banke na dan uplate

Pre uplate aranžmana, informišite se u agenciji o trenutno aktuelnim popustima

LEGENDA: Kolona TIP, broj koji se nalazi pored oznake S-studio ili A–apartman, označava maksimalan broj odraslih osoba. Kolona OPIS, specifikacija kreveta u smeštajnoj jedinici. Dupleks-apartman sa dve spavaće sobe; PL-pomoćni ležaj - fotelja na razvlačenje. Smeštaj druge osobe na krevetu na sprat tretira kao smeštaj na jednom standardnom krevetu i jednom pomoćnom ležaju. Osoba smeštena na PL plaća samo cenu prevoza, ukoliko ga koristi. G – grčki bračni krevet (širina 120-140cm). KS – kreveti na sprat
Program putovanja: 1. Dan – Polazak iz Beograda u večernjim časovima sa parkinga bloka 42 (preko puta ulaza u OTC Novi Beograd) dan ranije u odnosu na datum iz programa. Tačno vreme i mesto polaska autobusa proveriti 2 dana pre putovanja. Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju. 2. Dan – Dolazak u Sarti u prepodnevnim satima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska). 3 – 8/11. Dan – Boravak na bazi 7/10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi najma. 9/12. Dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju. 10/13. Dan – Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima
Cena aranžmana obuhvata: najam izabranog smeštaja na bazi 10 ili 7 noćenja u zavisnosti od perioda boravka, usluge predstavnika organizatora putovanja ili ino-partnera na destinaciji, troškove organizacije i realizacije aranžmana. Smene označene * uključuju i prevoz autobusom turističke klase prema programu putovanja, usluge licenciranog pratioca grupe, i ne postoji mogućnost umanjenja cene za sopstveni prevoz.
Cena aranžmana ne obuhvata: Boravišna taksa (plaća se na licu mesta 0.5-1.5 e dnevno po apartmanu/studiju), autobuski prevoz, za aranžmane na bazi najma (osim smena obeleženih sa *); međunarodno zdravstveno i druga osiguranje; održavanje higijene; kao i programom nenavedene usluge.
Popusti za decu: Dete do 7 god., u pratnji min. dve punoplatežne osobe, može koristiti besplatno smeštaj u zajedničkom krevetu. U slučaju autobuskog prevoza, plaća cenu dečije autobuske karte. Osoba na pomoćnom ležaju plaća cenu autobuske karte.
Spajanje smena: Za spajanje dve i više smena na bazi paket aranžmana, cena dodatnih smena se umanjuje za 30 €.
Doplate: za jednu odraslu osobu 80 % od cene aranžmana (doplata se odnosi na devizni deo cene aranžmana); za upotrebu klima uređaja u svim vilama doplata se vrši na licu mesta.
Autobuski prevoz: povratna karta – odrasli 60 €, deca 50 €, jedan pravac - odrasli 40 €, deca 35 €. Uslučaju nedovoljnog broja putnika, postoji mogućnost prelaska u drugo transfer vozilo u Nea Mudanji.
Povratni transfer iz drugih mesta (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana): SUBOTICA + 25e, ZRENJANIN, LOZNICA, NOVI SAD, ŠABAC + 15e, KRAGUJEVAC, KRUŠEVAC, PANČEVO + 10e.
Uslovi plaćanja: putnici imaju mogućnost da se pre uplate aranžmana odluče za jedan od načina plaćanja koji im odgovara, a koji se ne može naknadno menjati:
A - 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put. Ukoliko ugovarač ne izvrši uplatu ostatka duga u predviđenom roku, smatra se da je odustao od korišćenja aranžmana uz primenu uslova otkaza aranžmana.
B - Na 4 rate: 40% prilikom prijavljivanja, ostatak čekovima u 3 jednake mesečne rate (čekovi se ispisuju i deponuju pri sklapanju ugovora o putovanju i ne mogu se deponovati naknadno).
C - Administrativnom zabranom ili čekovima: 40% prilikom prijavljivanja, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2018. uz mesečno uvećanje ostatka duga za po 1% mesečno.
D – plaćanjem kreditnim karticama Banca Intesa-e na 6 mesečnih rata do 15.12.2018.god.
Važne napomene: Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretira se kao otkaz prethodno dogovorenog putovanja. Proveriti dva dana ranije tačno vreme i mesto polaska autobusa. Turistička agencija određuje mesto polaska i povratka. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Sedišta u autobusu su numerisana. U autobusu svaki putnik mora imati svoje sedište. Putnici sa inostranim pasošem dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitni zemlju (vizni, carinski, zdravstveni...) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave na web stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili kozulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice ili sediste u autobusu, ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom i Programom putovanja uz mogućnost doplate. Na dodatne usluge (doplata za klimu, transfer itd.), iskazane u cenovniku, ne odobravaju se popusti. U objektima gde je naglašeno postojanje Wi Fi-a, Organizator putovanja ne može garantovati kvalitet i brzinu protoka internet konekcije. Maloletna lica, ukoliko putuju bez oba ili sa jednim roditeljem, moraju imati saglasnost roditelja koji ne putuje, overenu u opštini ili sudu. TIM Travel ne snosi odgovornost za sve informacije date usmenim putem, kao i za informacije dobijene od strane subagenata (posrednika u prodaji aranžmana). Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije i na sajtu organizatora putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Klijenti su u obavezi da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja, i da svojim potpisom na prijavi/ugovoru o putovanju daju saglasnost sa istom. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.
Napomene u vezi smeštaja: U studije/apartmane se ulazi prvog dana boravka od 15h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09h. Putnici ulaze u očišćen smeštaj, tokom boravka su u obavezi da sami vode računa o higijeni I da ga prilikom napuštanja ostave u zatečenom stanju. Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima, toalet papirom i sredstvima za higijenu. U svim smeštajnim jedinicama promena posteljine se vrši jednom u toku boravka. Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših: grčki standardni krevet je širine od 75-90 cm, bračni krevet je širine od 120–140cm. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnog objekta, može biti fotelja, sofa na razvlačenje. Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta. Eventualni dopunski sadržaji smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih obejekata (npr. sef, sauna, parking, TV, klima uređaj…). Fotografije objekata, zbog raznovrsnosti struktura, su izabrane nasumično i ne znače jednoobrazni izgled svake sobe, kupatila ili kuhinje. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Sa detaljnim opisom destinacije i smeštaja možete se upoznati iz kataloga za 2017.godinu ili na web stranici www.timtravel.rs.
Opis vila: Vila Marita Nalazi se na 70m udaljenosti od plaže i 100m od centra Sartija. U ponudi su smeštajne jedinice koje se nalaze na visokom prizemlju (dvokrevetni i trokrevetni studiji, petokrevetni dupleks apartman). Svi studiji /dupleksi imaju opremljen kuhinjski deo, TWC, terasu, WIFI i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, 5€/dan). Vila Kiriakis je idealno locirana, u pešačkoj zoni, u centru Sartija, udaljena 80m od plaže. Vila ima dvokrevetne trokrevetne studije sa opremljenim kuhinjskim delom, skromnim kupatilom, ulaznom terasom, WIFI, TV i klima uređajem (uz doplatu na licu mesta, 5€/dan). Vila Panajota se nalazi u novom delu Sartija, poznatijem pod nazivom Sarti Beach, udaljena je oko 100m od plaže, koja je u ovom delu posebno atraktivna zbog sitnog peska i izuzetno dugog plićaka, idealnog za porodice sa malom decom. Prednost je i udaljenost od centra, koja Vam obezbedjuje potpuni mir i tišinu, neophodne za pravi odmor. Vila ima dvokrevetna i trokrevetna studia, koja su rasporedjena u dva objekta. Svi studiji raspolažu opremljenom čajnom kuhinjom, TWC, terasom, TV-om, Wi Fi internetom i klima uređajem (uz doplatu na licu mesta, od 5€/dan). U neposrednoj blizini vile se nalaze i dve taverne, dobro snabdeven supermarket sa pekarom, kao i nekoliko barova sa ležaljkama na plaži. Vila 4 seasons je odlično locirana vila u starom delu Sartija. Vila je novijeg datuma izgradnje, čiji će studiji u niskom prizemlju, biti završeni u martu 2017.godine, i udaljena je oko 100m od plaže. Vila raspolaže moderno opremljenim, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, koji se nalaze u niskom prizemlju i na prvom spratu. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu kuhinju, TWC, terasu, TV, Wi Fi internet i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€/dan).

Aranžman se realizuje sa min. 35 putnika. Otkazni rok je minimum 5 dana pre poslaska.
Uz program važe Opšti uslovi putovanja organizatora.

Organizator putovanja Oktopod travel, Licenca OTP 130/2010
Organizator putovanja za vilu Irina je TIM travel, Licenca OTP 181/2010
Kompletan cenovnik i program putovanja pdf


Polihrono
a