s
  • First minute
  • PARGA
  • Leptokarija
  • Hotelski smeštaj
  • DUBAI
MENU
 

HANIOTI

Polihrono
n Hanioti se nalazi na 105km južno od Soluna. Mesto je smešteno između Polihrona i Pefkohorija i odiše kosmopolitskom atmosferom. Tradicionalni običaji mešaju se sa modernim evropskim trendovima. Predivne plaže, čisto more i veliki izbor zabavnog sadržaja učiniće da sa letovanja ponesete pregršt lepih uspomena. U Haniotiju se nalazi veliki broj odlično snabdevenih prodavnica, samoposluga, ekskluzivnih radnji. Fakultativni izleti organizuju se svakoga dana, tako da možete obići Svetu Goru, osetiti neverovatnu lepotu Meteora ili krstariti zalivom Toroneos (poluostrvo Halkidiki). Dođite i uživajte.
STELIOS

Hanioti-Stelios Apartmani "STELIOS" (A kategorija) su samo 20m udaljeni od plaže, 120m od centra Haniotija. U mirnom su delu, okruženi zelenilom i ispred zgrade poseduju parkig mesta. Svi apartmani/studija imaju kompletno opremljenu kuhinju( šporet, frižider, posudje za predvidjen broj osoba), posteljina i peškiri kao i čišćenje apartmana vrši se na 5 dana, kupatilo ( tuš/wc), klima (uz doplatu) kao i prostrane terase opremljene garniturom za sedenje sa kojih Vam se pruža predivan pogled na more.
Vila Stelios poseduje 1/2 std, 1/3 + 1 apt, 1/4 + 1 apt, 1/5 + 1 apt... Opširnije


NATAŠA

Nataša Kompletno renovirani 2007. godine, udaljeni oko 100m od plaže i 50m od centra Haniotija. Vila poseduje 1/2 std/apt, 1/3 apt, 1/4 apt. koji su kompletno opremljeni sa kuhinjom( šporet, frižider, posudje za predvidjen broj osoba), posteljina i peškiri kao i čišćenje apartmana vrši se na 5 dana, kupatilo (tuš/wc), klima (uključena u cenu), TV, terase i lift u zgradi kao i mogućnost parkinga ispred zgrade...Opširnije

a