s
  • First minute
  • PARGA
  • Leptokarija
  • Hotelski smeštaj
  • DUBAI
MENU
 

KRSTARENJE JADRANOM

DubrovnikNa Vaš lanac uspomena nanižite bisere južnog Jadrana, poput neizostavnog Dubrovnika i kupanja u Mljetskim jezerima I znamenitostima Korčule. Nastavite niz na Zlatnom ratu, uživajte u tišini Slana i zatvorite niz Dubrovnikom.

Nanižite prve bisere vašeg lanca uspomena dolaskom u Dubrovnik, jedan od najatraktivnijih gradova Sredozemlja, središte savremenih kulturnih i turističkih zbivanja, jedinstvene političke i kulturne istorije. Uživajte u «Biseru Jadrana». Nakon ugodne plovidbe opustite se u istraživanju nacionalnog parka Mljet, ne izostavljajući priliku da obiđete dva jezera i ostrvce sv. Marije, te istražite istorijske priče o brodolomu slavnog Odiseja. Niz od 20-ak šumovitih ostrvaca i hridina, uronjenih u bistro, azurno more, s kupalištima i malim skrovitim plažicama predstavljaju najljepši deo hvarske rivijere – Paklena ostrva. Opustite se na plaži Zlatni Rat ili uz pogled na vrhove Biokova iz Makarske. Uživajte u brojnim malim restoranima, barovima ili lokalima u kojima ćete videti samo domaće stanovništvo. Istraživajući gradić Korčulu, otkrijte i sami veliku sličnost rasporeda ulica sa ulicama grada Dubrovnika. Kao što Dubrovnik ima svoje brojne poznate istorijske ličnosti tako i Korčula ima svog moreplovca Marka Pola.Ponesite biserne uspomene s ovog putovanja ili kupite suvenir od Bračkog kamena od kojeg je građena i Bela kuća.

BISERNI NIZ JUŽNI JADRAN
DUBROVNIK – MLJET – JELSA (HVAR) – MAKARSKA – KORČULA – SLANO

GARANTOVANI POLASCI SVAKE SUBOTE OD 30.04.DO 01.10.2017.
8 DANA / 7 NOĆI


Polihrono
Avanturu započinjemo vašim dolaskom u Dubrovnik tokom dana, jedan od najatraktivnijih gradova Sredozemlja, središte savremenih kulturnih i turističkih zbivanja, jedinstvene političke i kulturne istorije. Uživajte u “Biseru Jadrana”. Vaš boravak na brodu "Mali Ante" ostaće u neizbrisivom sećanju. Posada na čelu s kapetanom broda će Vam poželeti toplu dobrodošlicu. Večera ce biti poslužena na brodu. Noćenje u Dubrovniku. Nakon doručka, isplovljavanje na kraće krstarenje prema Pomeni i prelepom ostrvu Mljet. Ručak na brodu.... Opširnije
ca