COUNTRY COUNTRY 3*

/ Egzotična putovanja / Jamajka

Položaj: direktno na plaži u Negrilu. Aerodrom Montego Bay udaljen oko 90 minuta.

Hotel: šarmantan kompleks veselog karipskog dizajna, nalazi su u malom tropskom vrtu. Objekti i kuće su napravljeni od prirodnih materijala i oslikavaju čistu karipsku ljubav ka životu. U restoranu „Country Peppa’s Bar and Grill“ na plaži služe se karipska jela. Na plaži i bazenu na raspolaganju su ležaljke, suncobrani i peškiri, na kojima možete potpuno uživati u sunčanju. Internet u lobiju i na bazenu (WLAN, uračunat).

Ishrana: američki doručak uračunat. Kod rezervacije polupansiona ima i večera.

Sobe: 26, u kućama (cottages) u bašti, u blizini plaže. Superior: oko 36 m2, u veselim bojama, sa karipskim šarmom, tuš/wc, fen,TV, radio, CDPlayer, telefon, klima, ventilator, mali frižider, aparat za kafu, kuvalo za vodu, sef, balkon ili veranda. Većina soba ima pogled na vrt, samo neke imaju pogled na more. Premium: 36 m2, kao Superior, u zasebnim kućama, sa natkrivenom verandom ili velikim balkonom, bliže plaži.

Zabava: mnogobrojne zabavne mogućnosti postoje duž poznate plaže u Negrilu. Margaritaville se nalazi na udaljenosti od samo nekoliko minuta.

Sport & Fitness: uračunato: oprema za snorkling. Uz doplatu: u blizini se nalaze mogućnosti za golf, jahanje i sportove na vodi.

Internet adresa: www.countryjamaica.com


Cena hotela od 73€ po osobi i noći – noćenje sa doručkom usluga
Cena transfera aerodrom – hotel – aerodrom od 20€ po osobi
Mogućnost doplate za polupansion

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana.

Preporuka