COUPLES SWEPT AWAY 5*

/ Egzotična putovanja / Jamajka

Položaj: direktno na prelepoj peščanoj plaži. Aerodrom Montego Bay udaljen oko 90 minuta.

Hotel: sastoji se od više 2-spratnih i 3-spratnih vila, uklopljenih u divan tropski vrt. 6 restorana (sa švedskim stolom i a-la-carte), među kojima je i jedan grill restoran, 8 barova, 3 bazena i 5 whirlpool-a, ležaljke, suncobrani i peškiri na bazenu i na plaži, beach concierge, prodavnice, prostor sa internetom WLAN uračunat.

Ishrana: all inclusive

Sobe: 312 Garden Verandah: oko 39 m2, u manjim objektima u zadnjem delu vrta, tuš/wc, king size krevet, fen, bade mantil, TV, iPod®-Station, telefon, pegla, klima, ventilator, mini bar (uračunata dnevna ponuda), aparat za kafu, sef, balkon ili terasa sa pogledom na vrt. Great House Verandah: oko 38 m2, kao Garden Verandah, u Great House, sa kutkom za sedenje, balkon sa pogledom na vrt ili ograničeni pogled na more. Atrium: oko 28 m2, kao Garden Verandah, u središnjem delu kompleksa, tuš/wc, bez TV-a, balkon ili terasa sa mrežom za leškarenje. Ocean Verandah: oko 34 m2, kao Garden Verandah, bliže moru, sa delimično ograničeniom pogledom na more. Beachfront Suite: oko 38 m2, kao Garden Verandah, u prvom redu do plaže, bez TV-a, mini bar (dnevna ponuda), balkon ili terasa sa delimično ograničenim pogledom na more. Great House Ocean Suite: oko 45 m2, kao Great House Verandah, na gornjim spratovima, luksuzno kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, balkon sa pogledom na more (WIBI).

Zabava: u večernjim satima zabavni program, zabave na plaži, diskoteka, kazino.

Sport & Fitness: uračunato: fitness centar i kursevi joge, bazen sa 7 staza za plivanje, 10 teniskih terena sa osvetljenjem, časovi tenisa, 2 terena za squash, košarka, odbojka, staza za džoging, windsurfing, skijanje na vodi, jedrenje, kajak, čamac sa staklenim dnom, oprema za snorkling (sportovi na vodi i tenis sa profesionalnim instruktorom).

Golf: Neograničeni golf na obližnjem terenu sa 18 rupa „Negril Hills Golf Club“ (Green fee i transfer uračunati; caddy obavezan i, kao i oprema, uz doplatu).

Ronjenje: Kurs ronjenja u bazenu i 1 zaron u moru za početnike, kao i 1 zaron/dnevno za sertifikovane ronioce uračunato. Škola ronjenja (PADI), uz doplatu.

Beauty & Wellness: Veliki “Oasis Spa” sa saunom (uračunato) i raznim tretmanima (uz doplatu).

More inclusive
-Izleti u jedan bar na moru
-Izleti u Margaritaville
-Izlet katamaranom u zalazak sunca
-Shopping tura u Negrilu

All inclusive: Svi obroci, užina, pića (24h, uračunata premium pića), napojnice, transferi od/do aerodroma Montego Bay.

Venčanja & Honeymoon 
Detaljne informacije o paketu venčanja potražite u agenciji.
Honeymoon specijal: Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu penušavog vina, masažu (25 minuta) po osobi. Molimo navesti prilikom rezervacije. Važi do 30 dana nakon venčanja. Obavezno pokazati internacionalni venčani list u hotelu.

Internet adresa: http://couples.com/resorts/swept-away


Cena hotela od 277€ po osobi i noći – All Inclusive usluga
Cena transfera aerodrom – hotel – aerodrom od 20€ po osobi

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana.

Preporuka