GRAND BÁVARO 5*

/ Egzotična putovanja / Dominikanska republika

Položaj: direktno na peščanoj plaži Bávaro Beach. Aerodrom Punta Cana udaljen oko 20km.

Hotel: usred velikog vrta, u sklopu Grand Palladium kompleksa. 5 restorana sa švedskim stolom i 8 a-la-carte restorana, 15 barova, 5 bazena sa ležaljkama, suncobranima i peškirima na bazenu i na plaži, WLAN uračunat. Spa centar.

Ishrana: All Inclusive. Svi obroci (švedski sto i a-la-carte) u svim restoranima unutar kompleksa Grand Palladium (osim u restoranima Royal Suites Turquesa), snackovi i izbor domaćih i internacionalnih pića u svim barovima.

Sobe: 673 Junior Suite: oko 30m2, kupatilo/tuš/wc, bade mantil, sobne papuče, whirlpool kada, fen, telefon, internet (WLAN, uračunat) pegla, klima, mini bar (dnevna ponuda bezalkoholnih pića i piva), aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa sa pogledom na baštu. Master Junior Suite: oko 45m2, kao Junior Suite, sa većim whirlpool-om u kupatilu. Deluxe Junior Suite: oko 45m2, kao Junior Suite, sa odvojenim dnevnim boravkom . Romance Suite: oko 63 m2, kao Master Juniorsuite, terasa sa tušem i mrežom za ležanje.

Zabava: svakodnevno zabavni program, diskoteka. Uz doplatu: kazino.

Sport & Fitness: Uračunato: fitness centar, teniski teren, aerobik, mini golf, streličarstvo, odbojka na plaži, katamaran, windsurfing, kajak. Uz doplatu: motorizovani sportovi na vodi.

Internet adresa: www.palladiumhotelgroup.com/en/punta-cana/grand-palladium-bavaro-resort-spa/

Video: www.youtube.com


Cena hotela od 83 po osobi i noći – All Inclusive usluga
Cena transfera aerodrom – hotel – aerodrom od 46€ po osobi

TIM Travel Special
Popust za starije od 60 godina: gosti imaju pravo na 5% popusta na cenu hotela, ukoliko su svi putnici u sobi navršili 60. godinu života.

Honeymoon
Honeymoon special: putnici na medenom mesecu dobijaju 20% popusta na cenu hotela za mladu, korpu sa voćem i flašu ruma na dolasku, kao i romantičnu večeru i 15% popusta za spa tretmane. Važi do 2 meseca nakon venčanja. Venčani list se mora pokazati u hotelu.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka