GRAND BAHIA PRINCIPE 4*

/ Egzotična putovanja / Dominikanska republika

Položaj: direktno na prelepoj Playa Bávaro. Aerodrom Punta Cana udaljen oko 30 minuta.

Hotel: veliki kompleks usred prostranog vrta. Sastoji se od dela koji je namenjen samo za odrasle „Adults Only“ – hotel Luxury Bahia Principe Ambar, dela namenjenog za porodice Luxury Bahia Principe Esmeralda, kao i Grand Bahia Principe Bávaro i Grand Bahia Principe Turquesa. Internacionalni specijaliteti i razna osvežavajuća jela služe se u mnogobrojnim restoranima i barovima (21 ukupno). Na bazenima i plaži na raspolaganju su ležaljke, suncobrani i peškiri. „Pueblo Principe“ sa barovima, radnjama i diskotekom, najam lap topova (uz doplatu), WLAN u lobijima hotela (1 sat dnevno po računaru uračunat), spa, kao i akva park u Grand Bahia Principe Turquesa, upotpunjuju ponudu resorta.

Ishrana: All Inclusive. Svi obroci (obavezne rezervacije u a-la-carte restoranima), snackovi 24h, domaća pića i odabrana alkoholna i bezalkoholna internacionalna pića.

Sobe: 964 u Luxury Bahia Principe Ambar, 570 u Luxury Bahia Principe Esmeralda, 744 u Grand Bahia Principe Bávaro, 502 u Grand Bahia Principe Turquesa.

Luxury Bahia Principe Ambar Don Pablo Collection 5* Hotel: ekskluzivni „Adults Only“ deo nalazi se u prednjem delu kompleksa i raspolaže sa 6 restorana, 6 barova i 2 bazena. Junior Suite Deluxe: kupatilo/wc sa hidromasažnom kadom i odvojenim tušem, fen, bade mantil/ sobne papuče, TV, telefon, internet pristup (WLAN, uz doplatu), pegla, klima, ventilator na plafonu, mini bar (dnevna ponuda alkoholnih i bezalkoholnih pića), aparat za kafu, sef, balkon ili terasa sa pogledom na baštu.

Luxury Bahia Principe Esmeralda Don Pablo Collection 5* Hotel: nalazi se u prednjem delu kompleksa i raspolaže sa 4 restorana, 3 bara i 2 bazena. Junior Suite Deluxe: kupatilo/wc sa hidromasažnom kadom i odvojenim tušem, fen, bade mantil/ sobne papuče, TV, telefon, internet pristup (WLAN, uz doplatu), pegla, klima, ventilator na plafonu, mini bar (dnevna ponuda alkoholnih i bezalkoholnih pića), aparat za kafu, sef, balkon ili terasa sa pogledom na baštu.

Grand Bahia Principe Bávaro 4+* Hotel: nalazi se srednjem delu kompleksa. Pored glavnog restorana za kulinarsku raznovrsnost tu su i 8 a-la-carte restorana i 10 barova i 2 bazena. Best Price (ograničena raspoloživost): oko 43m2, kupatilo/tuš/wc sa hidromasažnom kadom, fen, TV, telefon, internet (WLAN, uz doplatu), pegla, klima, ventilator, mini bar (dnevna ponuda bezalkoholnih pića i piva), aparat za kafu/čaj, sef (uz doplatu), balkon ili terasa sa pogledom na baštu. Junior Suite Superior: oko 43m2, kao Best Price. Junior Suite Hacienda Club: oko 43m2, kao Juniorsuite Superior. Uračunate usluge Hacienda Cluba: privatni check-in/-out, koktel dobrodošlice. Pristup u ekskluzivni Club Lounge sa internetom (15 minuta po osobi/dnevno uračunato). Pristup u ekskluzivni restoran (potrebna rezervacija). Bade mantil i papuče u sobi.

Grand Bahia Principe Turquesa 4+* Hotel: nalazi se u zadnjem delu kompleksa i raspolaže sa velikim akva parkom, 3 restorana, 5 barova i 1 bazenom. Best Price (ograničena raspoloživost): oko 43 m2, kupatilo/tuš/wc sa hidromasažnom kadom, fen, TV, telefon, internet (WLAN, uz doplatu), pegla, klima, ventilator, mini bar (dnevna ponuda bezalkoholnih pića i piva), aparat za kafu/ čaj, sef (uz doplatu), balkon ili terasa sa pogledom na baštu. Junior Suite: oko 43m2, kao Best Price Family Junior Suite: kao Junior Suite, opremljen dodatno igračkama. Family Master Suite: kao Family Junior Suite, 2 sobe povezane vratima.

Zabava: internacionalni zabavni program sa programom uživo.

Sport &amp Fitness: uračunato: fitness centar, mini golf, odbojka, aerobik. 1 sat po osobi/dnevno (prema raspoloživosti): windsurfing, kajak, jedrenje, katamaran, tenis (osvetljenje uz doplatu), oprema za snorkling. Uz doplatu: motorizovani vodeni sportovi.

Deca: mini klub (4-12 godina).

Dobro je znati Određeni sadržaji hotela su namenjeni isključivo određenim delovima resorta.

Internet adresa: www.bahia-principe.com/en/resorts-in-dominican-republic


Cena hotela od 66€ po osobi i noći – All Inclusive usluga
Cena transfera aerodrom – hotel – aerodrom od 46€ po osobi

Honeymoon
Honeymoon special: Putnici na medenom mesecu dobijaju sveže voće i flašu ruma na dolasku. Važi do 6 meseca nakon venčanja. Venčani list pokazati u hotelu.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka