HALF MOON 5*

/ Egzotična putovanja / Jamajka

Položaj: direktno na dve prelepe privatne plaže, 10 km od Montego Bay-a. Aerodrom Montego Bay udaljen oko 13 km.

Hotel: prostrani kompleks vila usred 162 ha velikog vrta nudi elegantni ambijent u stilskom dizajnu, u kojem su svojevremeno boravili kraljica Elizabeta II, John F. Kennedy i princ Rainer od Monaka. Pored restorana „Seagrape Terrace“ sa ponudom internacionalnih jela, „Sugar Mill Restoran“ sa karipskim jelima, „Il Giardino“ sa jelima italijanske kuhinje, za raznovrsnu kulinarsku ponudu brine se još i „Pepperpot“ restoran sa nacionalnim specijalitetima. Dodatno sadržaj hotela čine još i 6 barova, 3 bazena, 2 whirlpool-a, ležaljke, suncobrani i peškiri na bazenu, kao i WLAN u lobiju i na bazenima (uračunat).

Ishrana: doručak, polupansion, pun pansion, all inclusive ili „Ultimate in Luxury All Inclusive“.

Sobe: 197 i 31 vila Deluxe: oko 24 m2, u južnom delu, stilski uređene, tuš/wc, fen, bade mantil, TV, radio, telefon, internet (WLAN, uračunat), pegla, klima,ventilator, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, delom sa terasom ili balkonom sa pogledom na baštu. Ocean View Deluxe: oko 33 m2, kao Deluxe, u kućama (coottages), malo prostranije, sa balkonom ili terasom sa pogledom na more. Junior Suite: oko 38 m2, u West Cottages, kao Deluxe, dodatno deo za dnevni boravak sa kutkom za sedenje, pogled na vrt i/ili more. Deluxe Suite: oko 60 m2, kao Junior Suite. Deluxe suitovi su idealni za porodice, nude najviši komfor na 2 sprata, sa dva kupatila, spavaća soba na gornjem spratu, dnevna soba i kuhinja u prizemlju, terasa sa pogledom na vrt. Oceanfront Hibiscus Suite: oko 64 m2, kao Junior Suite, u stilu kuća sa plantaža, sa velikim kupatilom i velikom terasom, na prelepom položaju, direktno na plaži sa pogledom na more.

Zabava & izleti: svakodnevno večernja zabava, nedeljno koktel zabava.

Sport & Fitness: uračunato: fitness centar, 13 teniskih terena sa osvetljenjem, badminton, squash, kajak, pedalina, bicikla. Uz doplatu: joga, pilates, oprema za snorkling, jedrenje, windsurfing, motorizovani sportovi na vodi, jahački centar, ronjenje (PADI).

Deca: klub za decu “Anancy Children’s Village” (3-12 godina), “Hype Zone” (13-19 godina).

Golf Hotelski Championship golf teren sa 18 rupa (par 72) i „Half Moon Golf Academy“. Green fee uz doplatu.

Beauty & Wellness Opustite se u raznovrsnim tretmanima u 6.400 m2 velikom wellness centru “Fern Tree Spa” (uz doplatu).

More inclusive
-Ujutro kafa i čaj u lobiju
-Flaša vode u sobi.

Internet adresa: www.halfmoon.com


Cena hotela od 122€ po osobi i noći – najam sobe usluga
Cena transfera aerodrom – hotel – aerodrom od 20€ po osobi
Mogućnost doplate za doručak, polupansion, pun pansion, all inclusive ili “Ultimate in Luxury All Inclusive”

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana.

Preporuka