HIBISCUS BEACH 3*

/ Egzotična putovanja / Mauricijus

Položaj: na severnoj obali, blizu omiljenog mesta Grand Baie. Samo par minuta peške do centra mesta Pereybere gde se nalaze restorani, barovi i ostale mogućnosti slobodnih aktivnosti. Mala peščana uvala u neposrednoj blizini, pristup moru preko malog mola. Aerodrom Mahebourg oko 75km.

Hotel: resort je okružen palmama i gleda na lagunu Pereybere. U restoranu hotela uživaćete u specijalitetima lokalne kuhinje, kao i u morskim specijalitetima. Osvežavajuća pića i kokteli u baru hotela. Lep bazen sa đakuzijem kao i bazen za decu u sklopu objekta. Na bazen se nadovezuje i terasa sa peščanim podom, koja je malim prilazom povezana sa morem.
Gostima je takođe na raspolaganju mali Spa koji pruža opuštajuće tretmane. Bibiloteka, besplatan pristup internet WLAN u javnim delovima hotela (recepcija, restoran).

Ishrana: švedski sto doručak i uveče švedski sto/meni u restoranu uključen u cenu.

Sobe: 50

Superior: oko 47m, u svetlim tonovima, nalazi se u prizemlju ili na prvom spratu, soba sadrži kupatilo sa tušem/wc, fen, telefon, klima, minibar, aparat za čaj i kafu (uz doplatu), sef , terasa, pogled bašta. Superior Premium pogled more: oko 47m, kao Superior, sa pogledom na more.

Zabava: povremeno večernja zabava uz muziku uživo.

Sport & fitness: Uključeno: mali fitness prostor, snorkling, pedaline. Uz doplatu: skijanje na vodi, parasailing, ronjenje sve u blizini, lokalna usluga).

Deca: Top popusti za decu: dete do 12 godina besplatno u sobi s roditeljima.

Internet adresa: www.hibiscushotel.com

Video: https://www.youtube.com/watch?v=N-yrfqesdmc


Cena hotela od 72€ po osobi i noći – polupansion usluga
Transfer aerodrom – hotel – aerodrom od 21€ po osobi

TIM Travel gosti dobijaju
-Korpu voća prilikom dolaska
-Od 8.dana boravka svakodnevno ručak do kraja boravka

Honeymoon
Putnici na medenom mesecu dobijaju u hotelu flašu penušavog vina prilikom dolaska, romantičnu večeru uz sveće (bez pića), kao i opuštajuću 60-minutnu masažu po paru/boravku. Prema raspoloživosti gosti dobijaju Upgrade za narednu višu kategoriju sobe. Minimalan boravak 7 noći. Važi do 9 meseci nakon venčanja. Molimo navedite pri rezervaciji.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:

 

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

 

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka