HYATT ZIVA ROSE 5*

/ Egzotična putovanja / Jamajka

Položaj: direktno na peščanoj plaži sa prelepim pogledom na Karipsko more. Aerodrom Montego Bay udaljen oko 15 km.

Hotel: oba hotela Hyatt Ziva i lepi “adults only” hotel Hyatt Zilara predstavljaju oazu elegancije i komfora, savršeno uklopljeni u divan tropski vrt. Ukupno 7 restorana u Hyatt Ziva i 3 restorana u Hyatt Zilara, kao i 7 barova, od kojih su swim-up barovi “Lagoonz” i “FEZ”, jedan bar na krovnoj terasi u marokanskom stilu sa pogledom na Karipsko more i café “Grindz”, obezbeđuju odlične uslove uživanje u kulinarskoj ponudi resorta. Italijanske specijalitete možete poručiti u “Di Roza” sa pogledom na more. Tradicionalna brazilska jela se služe u restoranu “Brazil”. Gostima Hyatt Zilara Rose Hall stoji na raspolaganju i francuski restoran “Petit Pariz”. U sklopu resorta nalazi se jos i veliki kompleks bazena, sa ukupno 14 bazena i whirlpool-a. Ležaljke i peškiri na plaži i bazenu uračunati. Ostali sadržaj hotela čine wellness centar, frizerski salon, internet (WLAN, uračunat), razne prodavnice. Kompletna ponuda i sadržaj hotela Hyatt Ziva stoji takođe na raspolaganju gostima Hyatt Zilara.

Ishrana: all inclusive

Sobe: 234 u Hyatt Zilara Rose Hall i 387 u Hyatt Ziva Rose Hall. Sve sobe imaju king size krevet ili 2 queen size kreveta. Ziva King/Double (samo u Hyatt Ziva): oko 44 qm, veoma prostrane i elegantno uređene sobe sa kutkom za sedenje, kupatilo/tuš/wc, whirlpool, odvojeni tuš i toalet, fen, bade mantil, sobne papuče, TV, iPod©-station, radio, telefon, internet (WLAN, uračunat), pegla, klima, plafonski ventilator, mini bar (dnevna ponuda vodom, sokovima i pivom), aparat za kafu/čaj, sef, balkon sa pogledom na vrt ili bazen. Zilara King: oko 44 m2, kao Ziva King/Double u Hyatt Zilara, bakon sa pogledom na vrt. Ocean View: oko 44 m2, kao Ziva King/Double odn. Zilara King, sa pogledom na more. Oceanfront: oko 44 m2, kao Ocean View, u prvom redu do plaže. Swim-up: oko 44 m2, kao Ziva King/Double odn. Zilara King, sa direktnim pristupom jednom od bazena, terasa sa pogledom na vrt ili more.

Zabava: tokom dana i uveče zabavni program sa muzikom i program uživo.

Sport & Fitness: uračunato: fitness centar sa kursevima, aerobik, teniski teren, odbojka na plaži, vaterpolo, košarka.

Deca: klub za decu (3-12 godina) sa raznovrsnim zabavnim programom samo u Hyatt Ziva Rose Hall.

All inclusive: Svi obroci (švedski sto i a-la-carte), užina, izbor lokalnih i internacionalnih bezalkoholnih i alkoholnih pića, 24h usluga u sobi, usluga na bazenu i na plaži, transferi od/do aerodroma Montego Bay.

Internet adresa: https://rosehall.ziva.hyatt.com
https://rosehall.zilara.hyatt.com


Cena hotela od 174€ po osobi i noći – All Inclusive usluga
Cena transfera aerodrom – hotel – aerodrom od 20€ po osobi

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana.

Preporuka