JETWING LAGOON 4*

/ Egzotična putovanja / Šri Lanka

Položaj Na rubu grada Negombo, oko 6 km od centra, oko 16 km od aerodroma Colombo.

Hotel Deo Jetwing hotelske grupacije, u svom sastavu sadrži restoran „Blue Lagoon“ i „Geoffrey’s“ sa ponudom internacionalnih i singaleških jela. Osvežavajuće i ukusne napitke možete poručiti u baru na plaži (sa druge strane ulice). Tu se nalazi i bazen sa ležaljkama. Spa centar, dodatni bazen, bar, pool bar, besplatan WLAN, upotpunjuju ponudu hotela.

Sobe 55 Deluxe: oko 63 m2 (14), klasično uređene, sa otvorenim kupatilom sa kadom/tuš/wc, bade mantil, fen, telefon, TV, besplatan WLAN, klima, plafonski ventilator, mini bar, aparat za kafu/čaj i sef. Family Room: oko 65 m2 (14), kao Deluxe, sa dve sofe za spavanje za decu.

Ishrana Bogati švedski sto za doručak uračunat. Kod rezervacije polupansiona dodatno večera, kod rezervacije punog pansiona dodatno ručak i večera u formi švedskog stola ili meni u „Blue Lagoon“ uračunat. Obavezna doplata za svečanu večeru na 24.12. odn. 31.12.

Sport Uračunato: fitness centar. Uz doplatu: windsurfing, skijanje na vodi, katamaran, kajak.

Deca Top popusti za decu: 2 deteta do 14 godina besplatno u sobi sa roditeljima.

Specijal Promo sobe Deluxe Promo: ista opremljenost kao Deluxe, ograničen broj po sniženim cenama.
Popust 55 plus Gosti stariji od 55 godina (navesti godine prilikom rezervacije) dobijaju popust oko 5% na cenu hotela po osobi.

Honeymoon 
Honeymoon special – putnici na medenom mesecu dobijaju 30-minutnu masažu po osobi, kao i romantičnu večeru sa morskim specijalitetima. Minimalan boravak 5 noćenja. Molimo navesti prilikom rezervacije. Važi do 6 meseci nakon venčanja.

Internet adresa: www.jetwinghotels.com/jetwinglagoon


Cena hotela od 81€ po osobi i noći – noćenje sa doručkom usluga
Transfer aerodrom – hotel – aerodrom od 28€ po osobi
Mogućnost doplate za polupansion, pun pansion i All Inclusive

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

-Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

-Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

-Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka