LUX GRAND GAUBE 5*

/ Egzotična putovanja / Mauricijus

Položaj: U lepom zalivu na severoistoku ostrva, aerodrom Mahébourg udaljen oko 80 km.

Hotel: Prostrani resort sa prijatnom atmosferom. Gostima na raspolaganju stoje glavni restoran ”The Kitchen”, restoran sa morskim specijalitetima “Abalone”, kao i a-la-carte restoran “The Beach” sa mediteranskom kuhinjom. U vreme ručka u plažnom baru “The Banyan Island Kitchen” nude se specijaliteti sa roštilja (samo za odrasle). Tu su još i bar na bazenu, lounge, 4 bazena, odvojeni dečiji bazen, frizerski salon, bioskop, prodavnice i besplatan WLAN.

Ishrana: bogati doručak na bazi švedskog stola. Kod rezervacija polupansiona dodatno uveče “dine around” odnosno sva označena jela u svim restoranima uračunata. Kod rezervacije punog pansiona ili All inclusive za ručak a-lacarte u restoranu “The Banyan Island Kitchen” (samo za odrasle), “Abalone” i “The Beach” uračunat. Dodatne usluge pogledati u tabeli.

Sobe: 197, 1 Vila Superior: oko 43m (22) , (kategorija 4+*) komforno uređene, kupatilo sa kadom/tušem, wc, fen, bade mantil, papuče, TV, radio, telefon, besplatan WLAN internet, klima, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon/terasa, ka morskoj strani. Ocean Superior: oko 43m (104), (kategorija 4+*) kao Superior, sa pogledom na more. Deluxe: oko 52m (46), kao Superior, prostranije. Junior Suite: oko 70m (23), kao Superior, dodatno imaju veće kupatilo, đakuzi i DVD uređaj. Na drugom spratu sa balkonom.

Zabava: večernja zabava.

Sport & Fitness: Uključeno: fitnes centar, yoga, tenis, windsurfing, skijanje na vodi, jedrenje, snorkling, wakeboard, čamac sa staklenim dnom, pedalina, kajak, odbojka na plaži, boćanje, stoni tenis. Uz doplatu: kitesurfing, parasailing, ronjenje (PADI), pecanje na pučini, golf-driving-range, oprema za tenis i golf, jahanje.

Deca: Top popusti za decu: 1 dete do 11 godina besplatno u sobi sa roditeljima.

Prednost za porodice: do 2 deteta u odvojenoj sobi dobijaju popust od 10%.

Klub za decu: mini klub za decu od 3 do 11 god., otvoren svakog dana od 9-22 Uhr. Beauty & Wellness U lepom “LUX*Me” pronaći ćete odmor i mir. Uključeno: sauna, whirpool i hamam.

Internet adresa: www.luxresorts.com/en/hotel-mauritius/luxgrandgaube

Video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=02IZsNkHJD8


Cena hotela od 82€ po osobi i noći – noćenje sa doručkom usluga
Transfer aerodrom – hotel – aerodrom od 21€ po osobi
Mogućnost doplate za polupansion, pun pansion ili All Inclusive

More inclusive
TIM Travel gosti dobijaju

-flašu penušavog vina i mali poklon na dolasku. Važi za minimalan boravak 7 noćenja.
-mogućnost da, pri ranom dolasku na destinaciju, dobiju doručak u hotelu.

Venčanja & Honeymoon
Venčanja u raju

Pozovite nas za više informacija o paketu venčanja.

Honeymoon Special/Popusti za godišnjice braka
Putnici na medenom mesecu, kao i putnici koji slave 5 godina braka i svaki sledeći 5-godišnji jubilej ostvaruju popust od oko 70% za suprugu. Ne može se kombinovati sa ostalim ponudama. U hotelu dobijaju jednu gala večeru (bez pića), pareo, majicu, flašu penušavog vina, korpu sa voćem, mladenačku tortu i kurs kuvanja. Kod minimalnog boravka od 10 noći dobijaju i jednu 45 minutnu masažu po osobi/ boravku. Važi do 12 meseci nakon venčanja tj. dana godišnjice. Deca su dozvoljena u sobi sa roditeljima.
Dobro je znati Istočno krilo hotela, u kojem se nalaze Deluxe sobe, je namenjeno gostima starijim od 16 godina.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:

 

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

 

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka