MELIÁ CARIBE TROPICAL 5*

/ Egzotična putovanja / Dominikanska republika

Položaj: direktno na prelepoj peščanoj plaži Punta Cane. Aerodrom Punta Cana oko 20 minuta.

Hotel: veliki hotelski kompleks usred tropskog vrta, sa malim hotelskim vozićem, kojim se gosti mogu prevesti sa jednog na drugi kraj resorta. Sadržaj hotela čini ukupno 13 restorana, od kojih su 2 na bazi švedskog stola a 11 a-la-carte restorana sa internacionalnim, francuskim, tajlandskim, dominikanskim i meksičkim specijalitetima. Gostima kategorija „The Level Adults Only“ ekskluzivno stoji na raspolaganju restoran „Cuatro“, kao i privatni bazen i deo plaže. 13 barova i Fun Pub se takođe brinu za raznovrsnost gastronomske ponude. Na 10 bazena, kao i na plaži, u ponudi su ležaljke, suncobrani i peškiri. Spa (uz doplatu), internet (WLAN odeljak o lobiju) i „Palma Real Shopping Village“ kompletiraju celokupnu ponudu resorta. „Gabi Club“, samo za goste The Level-a, je odlično mesto za sunčanje u opuštenoj atmosferi. Uveče se možete opustiti u Chill-Out Lounge-u, koji svojim posetiocima nudi raznovrsne tematske večeri.

Ishrana: All Inclusive. Svi obroci (švedski sto i a-la-carte), snackovi i veliki izbor domaćih i internacionalnih pića.

Sobe: 1139, u 52 bungalova. Deluxe Junior Suite: oko 42m2, prostrani, kupatilo/ tuš/wc, fen, TV, telefon, pegla, klima, ventilator, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, dnevni boravak, balkon ili terasa sa pogledom na baštu. Deluxe Family Junior Suite: oko 42m2, kao Deluxe Junior Suite, u blizini dečijeg kluba i dečijeg bazena. Namenjen porodicama, 2 dodatna ležaja i jedna sofa, 2 TV-a, Play Station na zahtev, mini bar sa mlekom i sokovima. Junior Suite with Whirlpool The Level Adults Only: oko 42m2, kao Master Suite The Level, u „Adults Only“ delu, sa whirlpool-om, u blizini plaže. Uračunate The Level usluge: privatni check-in, besplatan ulaz u „Gabi Club“, privatna plaža sa conciergom, The Level Lounge sa kontinentalni doručkom, popodnevni čaj i Hors d’Oeuvres, internet u lounge-u, room service 7-23h, concierge usluge. Master Suite The Level: oko 48m2, kao Junior Suite with Whirlpool The Level Adults Only, dnevni i spavaći deo su odvojeni šiber vratima, sa odvojenim tušem, bade mantilom, CD player-om.

Zabava: celodnevni zabavni program, kursevi jezika i kuvanja. Uz doplatu: kazino.

Sport & Fitness: Uračunato: 8 teniskih terena (osvetljenje uz doplatu), fitness centar (od 18 godina), zid za sportsko penjanje, stoni tenis, odbojka na plaži, aerobik, ronjenje u bazenu, kajak, windsurfing. Uz doplatu: ronjenje, snorkling, jedrenje. Golf Golf teren sa 27 rupa „Cocotal Golf & Country Club“. Gosti imaju mogućnost da uživaju u igri u tropskom okruženju. Green Fee uračunat. Obavezan Golf cart i oprema uz doplatu. Max handicap: 36.

Idealno za porodice
U dečijem klubu u ponudi su aktivnosti za decu svih uzrasta, od 8 meseci do 13 godina • Family Junior Suite su specijalno koncipirani za porodice i nalaze se u blizini dečijeg kluba i dečijeg bazena.

Internet adresa: www.melia.com/en/hotels/dominican-republic/punta-cana/melia-caribe

Video: www.youtube.com


Cena hotela od 94€ po osobi i noći – All Inclusive usluga
Cena transfera aerodrom – hotel – aerodrom od 46€ po osobi

Honeymoon
Honeymoon Special: 
putnici na medenom mesecu dobijaju rani check-in i kasni check-out, romantičnu večeru sa penušavim vinom i malim kolačem, 10% popusta na spa tretmane, 10% popusta u restoranima, koji nisu deo all incusive usluge, kao i poklon za dobrodošlicu i upgrade u višu kategoriju (prema raspoloživosti). Minimalan boravak 4 noćenja. Važi do 2 meseca nakon venčanja. Venčani list pokazati u hotelu.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka