MERVILLE BEACH 3*

/ Egzotična putovanja / Mauricijus

Položaj: u blizini živopisnog grada Grand Baie, aerodrom Mahebourg udaljen oko 75km

Hotel: ugodan hotelski kompleks, optimalan za opušten i prijatan boravak. Hotel u ponudi ima restoran “Le Badamier” sa picerijom, bar “La Terasse”, bazen, butik, frizerski salon. Internet stanica u lobiju, kao i besplatan internet WLAN. “LUX*Me Spa” stoji na raspolaganju sa bogatim izborom različitih tretmana.

Ishrana: švedski sto za doručak. Kod rezervacije polupansiona dodatno švedski sto za večeru ili meni u “Le Badamier”-u. A-la-carte u piceriji uz doplatu. Kod rezervacije punog pansiona ili all inclusive, dodatno uračunat švedski sto ili meni za ručak. Dodatne usluge u sklopu all inclusive pročitati u tabeli.

Sobe: 169

Standard: oko 29m (70), u glavnoj zgradi, kupatilo sa kadom, tuš/wc, fen, TV/muzički kanal, telefon, klima uređaj, besplatan WLAN, minbar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon, bočni pogled more. Superior: oko 32m (45), kao Standard, u sporednoj zgradi, prostranija, balkon ili terasa. Deluxe Beachfront: oko 34m (16), kao Standard, u sporednoj zgradi sa većim balkonom ili terasom, pogled more. Deluxe Bungalow: oko 34m (35), kao Deluxe Beachfront, u odvojenim chalet-ima. Delom sa pogledom na more.

Sport & Fitness: Uračunato: tenis, fitnes centar, joga, windsurfing, skijanje na vodi, jedrenje, snorkling, čamac sa staklenim dnom, pedalina, kajak, odbojka na plaži, badminton, boćanje, stoni tenis, fudbal. Uz doplatu: oprema za tenis, kitesurfing, katamaran, ronjenje (PADI), pecanje na pučini.

Deca: top popusti za decu: deca do 11 godina bez doplate u sobi sa roditeljima.
Prednosti za porodice: do dva deteta u odvojenoj sobi dobijaju popust do 10%.

Klub za decu: za decu od 3-11 godina, svakodnevno od 9 do 20h.

Internet adresa: www.mervillebeach.com

Video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=21&v=4__yfM_ns7o


Cena hotela od 60€ po osobi i noći – noćenje sa doručkom usluga
Transfer aerodrom – hotel – aerodrom od 21€ po osobi
Mogućnost doplate za polupansion, pun pansion ili All Inclusive

More inclusive
TIM Travel gosti dobijaju

-na dolasku činiju sa voćem
-imaju mogućnost da, pri ranijem dolasku na destinaciju, dobiju doručak u hotelu.

Venčanje & Honeymoon
Venčanje u raju

Pozovite nas za više informacija o paketu venčanja.

Honeymoon special/Popust za godišnjicu braka
Putnici koji putuju na medeni mesec, kao i putnici koji slave 5 godina braka ili svaki naredni petogodišnji jubilej, ostvaruju popust do 70% za suprugu. Ne može se kombinovati sa ostalim popustima. U hotelu dobijaju majicu, korpu sa voćem, romantičnu večeru (piće nije uračunato), flašu penušavog vina, mladenačku tortu. Kod boravka od minimum 10 noćenja dodatno i 30-minutna masaža po osobi/boravku (10-14h). Važi 12 meseci nakon venčanja odnosno nakon dana godišnjice. Molimo navedite pri rezervaciji.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:

 

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

 

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka