NOW LARIMAR 5*

/ Egzotična putovanja / Dominikanska republika

Položaj: direktno na plaži Playa Bávaro. Aerodrom Punta Cana udaljen oko 30 minuta.

Hotel: resort sa tipičnim karipskim ambijentom, idealan za odmor na plaži. Ukupno 9 restorana (6 a-la-carte) i 11 barova brinu se za kulinarsku raznovrsnost. Pored restorana „Castaways“ (švedski sto) na plaži i „Capers“ sa italijanskim specijalitetima, tu su i restorani sa jelima internacionalne, francuske i azijske kuhinje. U vrtu hotela nalazi se kompleks bazena sa 2 whirlpoola i 5 bazena, od kojih je jedan bazen za relaksaciju i jedan dečiji bazen. Na bazenu ležaljke, suncobrani i peškiri. Spa centar i raznovrsne radnje upotpunjuju ponudu.

Ishrana: All Inclusive Unlimited Luxury: svi obroci (švedski sto ili ala- carte), snackovi, domaća i internacionalna pića (premium brendovi, do 1h), 24h room service. Dine-around program sa 28 restorana AMResortova (18-1h, potrebna rezervacija, transfer nije uračunat).

Sobe: 720 Deluxe Garden View: oko 40m2, u zadnjem delu objekta, moderno uređene sa whirlpool kadom i odvojenim tušem, fen, bade mantil/sobne papuče, TV, CD/DVD uređaj, radio, telefon, internet (WLAN, uz doplatu), pegla, klima, ventilator, mini bar (dnevna ponuda sokova i piva), aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa sa pogledom na baštu. Deluxe Tropical View: oko 46m2, kao Deluxe Garden View, u centralnom delu, malo veća. Deluxe Pool View: oko 46m2, kao Deluxe Tropical View, sa pogledom na baštu i bazen. Deluxe Ocean View: oko 46m2, kao Deluxe Tropical View, sa ograničenim pogledom na more. Preferred Club Tropical View: oko 54m2, kao Deluxe Tropical View, sa đakuzijem na terasi/balkonu. Uračunate usluge Preferred Cluba: privatni check-in/-out, concierge usluge, mini bar, internet (WLAN; uračunat), ulaz u Preferred Club Lounge (internet, kont.doručak, Hors d’Oeuvres uveče), zaseban bazen sa pool-conciergom. Preferred Club Ocean View: oko 54m2, kao Preferred Club Tropical View, sa ograničenim pogledom na more.

Zabava: pozorište sa večernjom zabavom, tematske večeri, nedeljno prodajna izložba umetničkih ručnih radova, diskoteka na otvorenom, kursevi plesa i španskog jezika, filmske projekcije na plaži.

Sport & Fitness: uračunato: fitness centar, aerobik, 2 teniska terena, košarka, odbojka na plaži, jedrenje, kajak, windsurfing, snorkling, jedrenje. Uz doplatu: kuglanje, jahanje, golf, pecanje na pučini.

Internet adresa: www.nowresorts.com/larimar

Video: www.youtube.com


Cena hotela od 90€ po osobi i noći – All Inclusive usluga
Cena transfera aerodrom – hotel – aerodrom od 46€ po osobi

Honeymoon i godišnjica braka 
Putnici na medenom mesecu, kao i putnici koji obeležavaju godišnjicu braka, dobijaju sveže voće i flašu penušavog vina na dolasku, 1 doručak sa penušavim vinom u sobi (potrebna rezervacija), kao i 15% popusta na spa tretmane. Važi do 3 meseca nakon venčanja odnosno ukoliko je dan godišnjice braka u toku boravka. Venčani list pokazati u hotelu.

Idealno za porodice
„Explorer’s Club“ (3-12 godina) dnevno 9- 22h; igralište, zid za sportsko penjanje, zabavni program, video igrice, nedeljno kampovanje, bioskop na plaži. „Core Zone Teen Club“ (13-17 godina), babysitting (na zahtev, uz doplatu).

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka