ONE&ONLY LE SAINT GÉRAN 6*

/ Egzotična putovanja / Mauricijus

Položaj: na jedinstvenom položaju na poluostrvu Belle Mare. Port Luis udaljen oko 43 km, aerodrom Mahebourg oko 55 km.

Hotel: Elegantan resort, u rajskim vrtovima, okružen belim peščanim plažama. Već na dolasku, u lobiju, možete osetiti divnu atmosferu kojom odiše ovaj svetski poznati i omiljeni resort. Hotel ima još 3 restorana, od kojih se jedan nalazi direktno na bazenu sa pogledom na more „La Terrasse“ (nudi internacionalne i kreolske specijalitete). U laguni se nalazi i restoran idealan za romantične večere „Indian Pavillion“. U glavnoj zgradi nalazi se novootvoreni restoran „Prime“, koji je otvoren samo za večere, a odlikuje ga bogata ponuda vina i koktela. Na plaži se služe užine. Resort takođe ima 4 bara, 2 bazena, bazen za decu, frizer, biblioteka, butik, besplatni pristup internet WLAN.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak i večeru u restoranu “La Terrasse”. Polupansion se može koristiti uz delimičnu doplatu u restoranima „Prime“ i „Indian Pavillion“.

Sobe: 162 suita, 1 vila Junior Suite: oko 65-70m (sa uračunatim spoljnim delom) (100). Sa stilom uređeni, imaju
deo za sedenje, kupatilo sa kadom, odvojeni tuš i wc, fen, bade mantil, garderober, TV, DVD/CD plejer, telefon, iPod station, besplatni pristup internet WLAN, klima, ventilator, mini bar, espresso aparat, sef, balkon ili terasa, pogled na lagunu, 24 časa batler servis. Junior Suite Beachfront: oko 65-70m, sa uračunatim spoljnim delom (48), kao Junior suite, samo nekoliko koraka udaljeni od plaže. Pogled more. Ocean Suite: oko 119m (sa uračunatim spoljnim delom) (10), kao Junior Suite, dodatno sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom, 2 TV-a, odvojeni WC. Family Ocean Suite: oko 189m, sa uračunatim spoljnim delom (4), kao Ocean Suite, dve spavaće sobe, kombinovani dnevno/trpezarijski deo, dva kupatila. U prizemlju.

Zabava: svakodnevno večernja zabava sa živom muzikom.

Sport & Fitness: uključeno: fitnes centar, yoga, 5 teniskih terena, windsurfing, skijanje na vodi, jedrenje, snorkling, vožnja čamcem sa staklenim dnom, pedalina, kajak, teren za mini fudbal, najam bicikala, hotelski golf teren sa 9 rupa.Uz doplatu: kitesurfing, parasailing, pecanje na pučini, škola ronjenja (PADI/NAUI), banana čamac, jahanje.

Deca: Top popusti za decu: do dva deteta do 12 godina besplatno u sobi sa roditeljima. Do 3 deteta do 12 god. besplatno u Family Ocean Suite-u roditelja.

Prednosti za porodicu: deca su smeštena u odvojenom Junior Suite-u dobijaju popust 50%.

Dečiji klub: “KidsOnly” za decu od 3-11 godina, sa brojnim aktivnostima i igricama. Bejbisiter za decu ispod 3 godine na upit i uz doplatu. Specijalan program za tinejdžere od 12- 17 godina.
Golf teren sa 9 rupa, osmišljen od strane Gary Player-a (par 33), sa prelepim pogledom na okean. Green fee besplatan.
Beauty & Wellness Ekskluzivan i lep spa „One&Only Spa” sa sopstvenim bazenom sa pogledom na more. Uglavnom se koriste preparati ekskluzivne marke “Bastien Gonzalez” .

Internet adresa: https://www.oneandonlyresorts.com/one-and-only-le-saint-geran-mauritius

Video: https://www.youtube.com/watch?v=aVtDnmQR1Qc


Cena hotela od 324€ po osobi i noći – polupansion usluga
Transfer aerodrom – hotel – aerodrom od 21€ po osobi

More inclusive
TIM Travel-ovi gosti dobijaju vaučer u vrednosti EUR 50 po osobi i boravku, koje se može koristiti uz ručak u hotelu (pića nisu uračunata). Važi za max. 2 osobe.
Gosti takođe dobijaju besplatno izbor pića u sobi.

Venčanja & Honeymoon
Venčanja u raju

Pozovite nas za više informacija o paketu venčanja.

Honeymoon Special/Popusti za godišnjice braka
Putnici na medenom mesecu, kao i putnici koji slave prvu godišnjicu, petogodišnjicu braka ili svaki naredni petogodišnji jubilej, ostvaruju popust do 100% za suprugu. Ne može se kombinovati sa ostalim ponudama uštede. U hotelu dobijaju jednu flašu šampanjca, torbu za plažu, praline i romantičnu kupku. Putnici na medenom mesecu dobijaju i jednu specijalnu večeru (pića nisu uključena). Sledeće dobijaju u terminima 01.05.- 30.06. i 01.09.-30.09. kod rezervacije Junior Suite Upgrade na Junior Suite Beachfront, kod rezervacije Junior Suite Beachfront Upgrade na Ocean Suite (sve prema raspoloživosti). Minimum 5 noćenja. Važi do 9 meseci nakon venčanja odnosno 3 meseca pre i nakon datuma godišnjice braka. Ne važi od 17.10. do 23.10.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:

 

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

 

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka