SANDALS ROYAL 5*

/ Egzotična putovanja / Jamajka

Položaj: direktno na dve prelepe privatne plaže, u tropskom okruženju. Aerodrom Montego Bay udaljen oko 110 km (90 minuta).

Hotel: luksuzni resort u elegantnom, kolonijalnom stilu, nudi idealne uslove za potpuni odmor. Hotel predstavlja kombinaciju šarma 50-tih i modernog komfora. Raspolaže sa 3 restorana sa mediteranskom, francuskom i karipskom kuhinjom, kao i pab, vinski podrum, elegantan “Caviar&Champagner Bar” (uz doplatu), bazen sa terasom za sunčanje, 2 whirlpool- a, ležaljke, suncobrani i peškiri na bazenu i na plaži, usluge batlera na plaži, biblioteka, prodavnice, internet u celom resortu (WLAN, uračunat).

Ishrana: all inclusive

Sobe: 74 suita, svi sa uslugom batlera i pogledom na more. Orchid Oceanfront Butler Suite: opremljen mahagonijevim nameštajem, sa kutkom za sedenje, kupatilo/wc, fen, bade mantil, TV, iPod®-Station, telefon, internet (WLAN, uračunat), pegla, klima, ventilator, mini bar (sokovi i alkoholna pića uračunata), aparat za kafu, sef. Plantation Oceanfront Butler Suite: kao Orchid Oceanfront Butler Suite, malo veći, na boljem položaju, sa francuskom balkonom. Great House Oceanfront Butler Suite: kao Plantation Oceanfront Butler Suite, sa kadom i odvojenim tušem. Peacock Oceanfront Butler Suite: kao Orchid Oceanfront Butler Suite, sa kadom, odvojenim tušem i balkonom. Royal Oceanfront One Bedroom Butler Suite: kao Orchid Oceanfront Butler Suite, sa odvojenim dnevno/spavaćim delom, odvojenim tušem i balkonom sa pogledom na more.

Zabava: uveče muzika uživo, nedeljno koktel zabava.

Sport & Fitness: uračunato: 2 teniska terena sa osvetljenjem (tenis pro na zahtev), fitness centar, aerobik, kajak, windsurfing, oprema za snorkling, snorkling izleti, čamac sa staklenim dnom, aqua trike, hobie waves.

Ronjenje Neograničeno ronjenje za sertifikovane ronioce uračunato. Časovi ronjenja i sertifikat uz doplatu (škola ronjenja u susednom hotelu Sandals Ochi Beach Resort).

Golf Golf teren sa 18 rupa “Sandals Golf & Country Club” (par 71) je udaljen oko 15 minuta. Shuttle transfer i green fee uračunat.

Beauty & Wellness “Red Lane Spa” nudi klasične evropske tretmane sa uticajem Kariba. Primena inovativnih proizvoda za negu kože, masaže, tretmani tela i lica , uz doplatu.

All inclusive Svi obroci, užina, pića (premium pića uračunata), usluge nošenja prtljaga i napojnice u hotelu, transferi od/do aerodroma Montego Bay. Sadržaj susednog hotela Sandals Beach Ochi Beach se takođe može koristiti.

Venčanja & Honeymoon Detaljne informacije o paketu venčanja potražite u agenciji.

Honeymoon specijal: putnici na medenom mesecu dobijaju flašu penušavca, cveće i doručak u sobi. Važi do 30 dana nakon venčanja.

Internet adresa: www.sandals.com


Cena hotela od 300€ po osobi i noći – All Inclusive usluga
Cena transfera aerodrom – hotel – aerodrom od 20€ po osobi

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana.

Preporuka