SHERATON 5*

/ Egzotična putovanja / Maldivi

Položaj: u jugoistočnom delu Severnog Male atola leži oko 800m dugo i 300m široko ostrvo Furanafushi sa lepim belim peskom i bujnom vegetacijom. Aerodrom Male je oko 15min vožnje brzim brodom.

Hotel: lepo uređen resort nudi komfor na visokom nivou. Modernom arhitekturom i pažljivo odabranim bojama odlično uklopljen u prirodni ambijent ostrva. U cilju zaštite od erozije izgrađeni su lukobrani koji brane ostrvo od talasa. Hotel u ponudi ima 4 restorana: glavni restoran „Feast“ (na bazi švedskog stola), Grill restoran “Sea Salt”, “Baan Thai“, sa tajlandskim jelima, kao i a-la-carte restoran „Sand Coast Cafe“. Ostali sadržaj hotela čine 3 bara, bazen sa odeljkom za decu, juvelirnica, radnja, biblioteka, besplatni pristup internetu u lobiju hotela.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak uračunat. Kod rezervisanog polupansiona dodatno švedski sto za večeru ili meni u “The Feast”, „Sand Coast “ i u“Anchorage Bar”-u. Kod rezervisanog punog pansiona švedski sto ili meni za ručak “„Sand Coast “, “Kakuni Hut” i u “Anchorage Bar”-u, a uveče švedski sto ili meni u “The Feast”, “„Sand Coast “ i u“Anchorage Bar”-u. Kod usluge all inclusive dodatno švedski sto ili meni za ručak i večeru u “The Feast”, „Sand Coast “, “Anchorage Bar”-u i Beach bar-u.u svim ostalim restoranima jela uz doplatu. U all inclusive dodatno uračunato: odabrana alkoholna i bezalkoholna pića (voda,sokovi, pipa, domaće vino, penušavac i odabrana žestoka pića) 11-24h

Sobe: 176 Deluxe: oko 52m˛ (44), u dvospratnim bungalovima, sa po 4 stambene jedinice, kupatilo sa tušem/wc, fen, bade mantil, TV, CD-plejer, telefon, internet pristup uz doplatu, klima uređaj, minibar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa, delom sa pogledom na more. Island Cottage: oko 76m (40), kao Deluxe, zasebni bungalovi, uređeni elementima od drveta, sa poluotvorenim kupatilom sa kadom i odvojenim spoljnim tušem, terasa sa pogledom u tropsku baštu. Beachfront Cottage: oko 76m (15), kao Island Cottage, sa pogledom na more i direktnim pristupom plaži. Water Bungalow: oko 54m (30), kao Beachfront Cottage, na stubovima iznad mora, zatvoreno kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, DVD plejer, terasa sa ležaljkama, direktan pristup laguni. Club Water Bungalow: oko 54m˛ (22), kao Water Bungalow, sa Ipod Docking Station i besplatnim pristupom WLAN internetu. Uračunate Club usluge: besplatan transfer (minimalan boravak 5 noćenja), švedski sto za doručak, popodnevni čaj, čaj, kafa i sokovi, odabrana žestoka pića i kanapei 17-19h, u Club Lounge-u (za starije od 8 godina)

Deca: Top popusti za decu: deca do 12 godina u sobi sa roditeljima plaćaju green taksu u iznosu od EUR 7 po detetu/noćenju.

Transfer: deca do 12 godina imaju besplatan transfer.

Klub za decu: za decu 4-12 godina, otvoren 9-17h.

Sport & Fitness: Uračunato: fitnes centar, fitnes kurs, yoga, tenis, stoni tenis. Uz doplatu: skijanje na vodi, windsurfing, jedrenje i mnogi drugi.

Ronjenje Ronilački kursevi, kao i ronilački i snorkling izleti u PADI školi ronjenja, uz doplatu. Oprema za snorkling uračunata.

Beauty & Wellness „Shine Spa“ se nalazi na odvojenom ostrvu. Šest prostorija za tretmane se nalaze u zasebnim bungalovima, koji se stapaju sa tropskim okruženjem.

Internet adresa: www.sheratonmaldives.com

Video: www.youtube.com/watch?v=_Gefrh8HxEQ


Cena hotela od 194€ po osobi i noći – noćenje sa doručkom usluga
Transfer aerodrom – hotel – aerodrom (brzim brodom oko 15min) je uključen u cenu
Mogućnost doplate za polupansion, pun pansion i All Inclusive

TIM Travel gosti dobijaju
-besplatan transfer, flašu šampanjca i čokoladu na dolasku, besplatan pristup internetu, ulaz u Club Lounge, kao i 15% popust na jela i pića. Minimalan boravak 14 noćenja.

Honeymoon

Honeymoon special 
Putnici koji putuju na medeni mesec u hotelu dobijaju flašu vina i čokoladu na dolasku, večeru na plaži, “Dolphin cruise” i ram za slike. Minimalan boravak 5 noćenja. Molimo navesti pri rezervaciji.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:
Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka