SUNSET AT THE PALMS 4*

/ Egzotična putovanja / Jamajka

Položaj: hotel je samo ulicom odvojen od prelepog peščanog zaliva Bloody Bay, sa privatnim delom plaže. Prilikom prelaska ulice saobraćaj se zaustavlja. Aerodrom Montego Bay udaljen oko 75 km.

Hotel: drveni bungalovi sagrađeni u karipskom stilu, smešteni u okviru velikog tropskog vrta. Hotel raspolaže sa 3 restorana, „Jamaica Palms open-table dining“ sa karipskim i internacionalnim jelima, posluženim u formi švedskog stola, „Lotus Leaf“ sa raznovrsnom fusion kuhinjom (a-la-carte, 4 x nedeljno otvoren) i „Chef’s Showcase“ sa lokalnim i mediteranskim specijalitetima (a-la-carte, 4 x nedeljno otvoren, obavezna rezervacija). U ponudi je i cafe bar. Na plaži se nalazi još jedan bar u kojem se tokom dana služi užina. Od barova tu su i bar na bazenu i Martini bar u lobiju, u kojem možete poručiti neko od osvežavajućih pića (premium pića). Bazen, whirlpool, ležaljke i suncobrani na bazenu i na plaži na zahtev; kabane na plaži i u vrtu; internet (uračunat).

Ishrana: all inclusive

Sobe: 85, sve sa king size krevetom Tree Top Deluxe: oko 35 m2, moderno kupatilo sa tušem/wc, fen, TV, telefon, internet (WLAN, uračunat), pegla, bade mantil/sobne papuče, klima, ventilator, mini bar (uračunat, dnevna ponuda sokova i piva), aparat za kafu/ čaj, sef, balkon sa dnevnim ležajem i pogled na vrt. Tree Top Suite: oko 32 m2, kao Tree Top Deluxe, na dva nivoa, odvojen deo za dnevni boravak sa sofom za spavanje i 2 kupatila.

Zabava: kurs kuvanja i pravljenja koktela.

Sport & Fitness: uračunato: teniski teren sa osvetljenjem, fitness centar, odbojka na plaži, kajak, oprema za snorkling, pedalina, jedrenje, windsurfing. Uz doplatu: ronjenje, čamac sa staklenim dnom i jahanje u blizini.

Beauty & Wellness U wellness centru izbor raznih tretmana i masaža u paviljonu, u vrtu (uz doplatu).

More inclusive VIP usluga na aerodromu „Club Morray“ na dolasku i odlasku (detalje o letu dati prilikom rezervacije).

All inclusive Svi obroci (švedski sto i a-la-carte), užina, nacionalna i odabir internacionalnih alkoholnih i bezalkoholnih pića (do 1h).

Internet adresa: www.thepalmsjamaica.com


Cena hotela od 290€ po osobi i noći – All Inclusive usluga
Cena transfera aerodrom – hotel – aerodrom od 20€ po osobi

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana.

Preporuka