VIK ARENA BLANCA 4*

/ Egzotična putovanja / Dominikanska republika

Položaj: direktno na Playa Bávaro, okružen palmama. Aerodrom Punta Cana udaljen oko 30 minuta.

Hotel: resort se nalazi u velikom vrtu. Sadržaj hotela čine 1 restoran sa švedskim stolom i 3 a-la-carte restorana, 5 barova, beach i snack bar. Na plaži, bazenima i dečijem bazenu, ležaljke, suncobrani i peškiri na raspolaganju. Radnje, WLAN u lobiju (uračunat), spa centar. Ekskluzivni deo VIK Cayena Beach sa 2 restorana (jedan uz doplatu), bar, privatni bazen sa barom. Samo za goste VIK Cayena Beach.

Ishrana: All Inclusive. Svi obroci, snackovi i domaća bezalkoholna i alkoholna pića (11-4h).

Sobe: 494, u 6 hotelskih krila. Standard Gardenview: oko 30m2, kupatilo/ tuš/wc, fen, TV, telefon, klima, mini bar (uračunata voda), sef (uz doplatu), balkon sa pogledom na baštu. Superior Gardenview: oko 30 m2, kao Standard Gardenview, boljeg kvaliteta. Standard Oceanview: oko 30m2, kao Standard Gardenview, sa pogledom na more. Oceanfront Suite: oko 36m2, kao Standard Oceanview, sa kutkom za sedenje, sef (uračunat). Cayena Deluxe Ocean Juniorsuite: oko 55m2, u VIK Cayena Beach, kao Oceanfront Suite, kutak za sedenje sa sofom za spavanje, whirlpool kada, bade mantil, internet (WLAN, uračunat), mini bar (uračunat), aparat za kafu/ čaj.

Sport & Fitness: Uračunato: fitness centar, 2 teniska terena, snorkling, kajak.

Internet adresa: www.vikarenablanca.com , www.vikcayenabeach.com


Cena hotela od 68€ po osobi i noći – All Inclusive usluga
Cena transfera aerodrom – hotel – aerodrom od 46€ po osobi

Honeymoon 
Honeymoon special: putnici na medenom mesecu dobijaju činiju sa voćem i flašu penušavog vina i sobu na boljem položaju (prema raspoloživosti). Važi do 6 meseci nakon venčanja. Venčani list se mora pokazati u hotelu.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka