ZOE HOTEL - (Ex. TRYPITI BUNGALOWS) 3* / TRYPITI

/ Leto 2020 / Grčka - Hoteli / Tasos - Kavala hoteli / Tripiti

ZOE HOTEL (ex. TRYPITI BUNGALOWS) 3* / TRYPITI

Ušuškan oko peščanog zaliva nadomak Limenarije, Trypiti je stvoren za miran odmor. Ovo mesto je dom nekoliko hotela i apartmana skrivenih u šumi duž jugozapadne obale Tasosa.

LOKACIJA: Na zelenoj površini, samo 200 m od Trypiti plaže.

SADRŽAJ: Room servis, recepcija 24h, klima, otvoreni bazen, suncobrani i ležaljke na bazenu, bar kraj bazena, dečji bazen, snek bar, bašta, lobi, restoran, parking, soba za igrice, menjačnica, rent a car, sef na recepciji, prostorija za prtljag, prodavnica, faks i fotokopir, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, pikado, igralište za decu, primaju goste sa kućnim ljubimcima..

USLUGA: Hotel nudi uslugu polupansiona (švedski sto, samoposluživanje).

SOBE: Sobe imaju klima uređaj, telefon, frižider, radio.

Standard soba prizemlje

Nalaze se u prizemlju sa verandom i pogledom na hotelsku baštu, namenjene za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta sa pomoćnim ležajem na rasklapanje).

Standard soba sprat

Nalaze se na spratu, sa balkonom i pogledom na hotelsku baštu i more. Namenjene za 2-3 osobe (francuski ležaj sa pomoćnim ležajem na rasklapanje). 

Family soba prizemlje

Nalaze se u prizemlju sa verandom i pogledom na hotelsku baštu. Sastoje se od jedne prostorije, namenjene za 1-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta sa pomoćnim ležajem).

Family soba sprat

Nalaze se na spratu sa balkonom sa pogledom na hotelsku baštu ili more. Sastoje se od jedne prostorije, namenjene za 1-4 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta sa pomoćnim ležajem). 

Superior soba kreveti na sprat prizemlje

Nalaze se u prizemlju sa verandom sa pogledom na hotelsku baštu. Sastoje se od jedne prostorije, namenjene za 1-4 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i kreveti na sprat).

Website:  www.trypitibungalows.gr

Google maps:
Latitude: 40.626313
Longitude: 24.543078
Cene su izražene u eurima po osobi i danu

Cenovnik hoteli 2020

Unesite parametre za pretragu raspoloživosti

Cene su izražene u eurima po osobi ili po jedinici dnevno
Troškovi obrade rezervacije iznose 5€ / po rezervaciji.
Hotelski popust kao i agencijski popusti su obračunati u prikazanu cenu.
Obavezna boravišna taksaPreporuka