Four Seasons

Four Seasons 2018-06-06T07:44:32+00:00
Vila Four Seasons se nalazi u starom delu Sartija, na oko 100 metara udaljenosti od plaže. Raspolaže dvokrevetnim (grčki bračni krevet), trokrevetnim (grčki bračni i standardni krevet) i četvorokrevetnim (grčki bračni i kreveti na sprat) studijima smeštenim na prvom spratu vile. Svi studiji poseduju kompletno opremljen kuhinjski deo za predviđen broj osoba, TV, TWC, klima uređaj (uz doplatu), kao i terasu sa garniturom za sedenje. Odlična lokacija, lep ambijent vile, blizina prodavnica, taverni, kafe barova, kao i najposećenijeg dela plaže učiniće Vaš boravak u Sartiju još prijatnijim.
Cena najma apartmana/studija na bazi 10 i 15 noćenja.

Cene u tabeli su po osobi i uključuju najam apartmana/studija. Smene označene * uključuju i autobuski prevoz.
Broj noćenja 7* 7* 14* 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10*
Početak korišćenja smeštaja Maj Jun Jul Avgust Septembar
21.* 28.* 21.* 04. 14. 24. 04. 14. 24. 03. 13. 23. 02. 12. 22.*
T I P O P I S Vila FOUR SEASONS
S 3 S G+1 60* 85* 120* 100 130 170 200 220 240 240 240 170 125 90 75*
S 2 S G i S G+pl 70* 100* 145* 140 185 240 285 315 340 340 340 240 175 130 85*
Cene su po osobi, izražene u evrima – plaća se u dinarima po prodajnom kursu UniCredit banke na dan uplate
Za uplate aranžmana u celosti prilikom rezervacije, odobrava se popust od -10%.

LEGENDA: Kolona TIP, broj koji se nalazi pored oznake S-studio ili A–apartman, označava maksimalan broj odraslih osoba. Kolona OPIS, specifikacija kreveta u smeštajnoj jedinici. Dupleks-apartman sa dve spavaće sobe; PL-pomoćni ležaj – fotelja na razvlačenje. Smeštaj druge osobe na krevetu na sprat tretira kao smeštaj na jednom standardnom krevetu i jednom pomoćnom ležaju. Osoba smeštena na PL plaća samo cenu prevoza, ukoliko ga koristi. G – grčki bračni krevet (širina 120-140cm). KS – kreveti na sprat

Cena aranžmana obuhvata: najam izabranog smeštaja na bazi 10 ili 7 noćenja u zavisnosti od perioda boravka, usluge predstavnika organizatora putovanja ili ino-partnera na destinaciji, troškove organizacije i realizacije aranžmana. Smene označene * uključuju i prevoz autobusom turističke klase prema programu putovanja, usluge licenciranog pratioca grupe, i ne postoji mogućnost umanjenja cene za sopstveni prevoz.

Cena aranžmana ne obuhvata: Boravišna taksa (plaća se na licu mesta 0.5-1.5 e dnevno po apartmanu/studiju), autobuski prevoz, za aranžmane na bazi najma (osim smena obeleženih sa *); međunarodno zdravstveno i druga osiguranje; održavanje higijene; kao i programom nenavedene usluge.

Popusti za decu: Dete do 7 god., u pratnji min. dve punoplatežne osobe, može koristiti besplatno smeštaj u zajedničkom krevetu. U slučaju autobuskog prevoza, plaća cenu dečije autobuske karte. Osoba na pomoćnom ležaju plaća cenu autobuske karte.

Spajanje smena: Za spajanje dve i više smena na bazi paket aranžmana, cena dodatnih smena se umanjuje za 30 €.

Doplate: za jednu odraslu osobu 80 % od cene aranžmana (doplata se odnosi na devizni deo cene aranžmana); za upotrebu klima uređaja u svim vilama doplata se vrši na licu mesta. Autobuski prevoz: povratna karta – odrasli 60 €, deca 50 €, jedan pravac – odrasli 40 €, deca 35 €. Uslučaju nedovoljnog broja putnika, postoji mogućnost prelaska u drugo transfer vozilo u Nea Mudanji.

Povratni transfer iz drugih mesta (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana): SUBOTICA + 25e, ZRENJANIN, LOZNICA, NOVI SAD, ŠABAC + 15e, KRAGUJEVAC, KRUŠEVAC, PANČEVO + 10e.

Program putovanja: 1. Dan – Polazak iz Beograda u večernjim časovima sa parkinga bloka 42 (preko puta ulaza u OTC Novi Beograd) dan ranije u odnosu na datum iz programa. Tačno vreme i mesto polaska autobusa proveriti 2 dana pre putovanja. Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju. 2. Dan – Dolazak u Sarti u prepodnevnim satima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska). 3 – 8/11. Dan – Boravak na bazi 7/10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi najma. 9/12. Dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju. 10/13. Dan – Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima

Uslovi plaćanja: putnici imaju mogućnost da se pre uplate aranžmana odluče za jedan od načina plaćanja koji im odgovara, a koji se ne može naknadno menjati:

A – 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put. Ukoliko ugovarač ne izvrši uplatu ostatka duga u predviđenom roku, smatra se da je odustao od korišćenja aranžmana uz primenu uslova otkaza aranžmana.

B – Na 4 rate: 40% prilikom prijavljivanja, ostatak čekovima u 3 jednake mesečne rate (čekovi se ispisuju i deponuju pri sklapanju ugovora o putovanju i ne mogu se deponovati naknadno).

C – Administrativnom zabranom ili čekovima: 40% prilikom prijavljivanja, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2018. uz mesečno uvećanje ostatka duga za po 1% mesečno.

D – plaćanjem kreditnim karticama Banca Intesa-e na 6 mesečnih rata do 15.12.2018.god.

Važne napomene: Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretira se kao otkaz prethodno dogovorenog putovanja. Proveriti dva dana ranije tačno vreme i mesto polaska autobusa. Turistička agencija određuje mesto polaska i povratka. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Sedišta u autobusu su numerisana. U autobusu svaki putnik mora imati svoje sedište. Putnici sa inostranim pasošem dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitni zemlju (vizni, carinski, zdravstveni…) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave na web stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili kozulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice ili sediste u autobusu, ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom i Programom putovanja uz mogućnost doplate. Na dodatne usluge (doplata za klimu, transfer itd.), iskazane u cenovniku, ne odobravaju se popusti. U objektima gde je naglašeno postojanje Wi Fi-a, Organizator putovanja ne može garantovati kvalitet i brzinu protoka internet konekcije. Maloletna lica, ukoliko putuju bez oba ili sa jednim roditeljem, moraju imati saglasnost roditelja koji ne putuje, overenu u opštini ili sudu. TIM Travel ne snosi odgovornost za sve informacije date usmenim putem, kao i za informacije dobijene od strane subagenata (posrednika u prodaji aranžmana). Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije i na sajtu organizatora putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…). Klijenti su u obavezi da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja, i da svojim potpisom na prijavi/ugovoru o putovanju daju saglasnost sa istom. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.

Napomene u vezi smeštaja: U studije/apartmane se ulazi prvog dana boravka od 15h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09h. Putnici ulaze u očišćen smeštaj, tokom boravka su u obavezi da sami vode računa o higijeni I da ga prilikom napuštanja ostave u zatečenom stanju. Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima, toalet papirom i sredstvima za higijenu. U svim smeštajnim jedinicama promena posteljine se vrši jednom u toku boravka. Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših: grčki standardni krevet je širine od 75-90 cm, bračni krevet je širine od 120–140cm. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnog objekta, može biti fotelja, sofa na razvlačenje. Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta. Eventualni dopunski sadržaji smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih obejekata (npr. sef, sauna, parking, TV, klima uređaj…). Fotografije objekata, zbog raznovrsnosti struktura, su izabrane nasumično i ne znače jednoobrazni izgled svake sobe, kupatila ili kuhinje. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Sa detaljnim opisom destinacije i smeštaja možete se upoznati iz kataloga za 2018.godinu ili na web stranici www.timtravel.rs.