EAGLES VILLAS 5* / OURANOPOLIS

/ Leto 2020 / Grčka - Hoteli / Atos hoteli / Uranopolis

EAGLES VILLAS 5* / OURANOUPOLIS

LOKACIJA: Hotel se nalazi 4 km od mesta Uranopolis, na uzvišenju, sa predivnim pogledom na more, samo 100 m plaže. Smešten je preko puta hotela Eagles Palace, tako da gosti mogu koristiti usluge ovog hotela, SPA centar, restorane, barove, plažu...

SADRŽAJ: Recepcija, lobi, prostorija za prtljag, parking, room servis, usluge pranja i peglanja, iznajmljivanje automobila i bicikala, prodavnice, wifi, internet ugao, restoran, a la carte restoran, barovi, peškiri za plažu, ležaljke i suncobrani na plaži, dečje igralište, mini klub 4-12 god., teretana, teniski teren, sportovi na vodi, časovi ronjenja, SPA centar, masaže, sauna, đakuzi, hamam, salon lepote, frizer...

USLUGA: Na bazi noćenja sa doručkom, uz mogućnost doplate usluge polupansion.

SOBE: Svih 40 vila se nalazi na uzvišenju, okruženom zelenilom, sa predivnim pogledom na more. Sve vile imaju privatni bazen, opremljenu kuhinju, kupatilo, klimu, SAT TV, telefon.

Junior vila sa bazenom

Oko 65 m2. Imaju veliki francuski ležaj u delu za spavanje i sofu u delu za sedenje, opremljenu kuhinju i kupatilo sa izdvojenim toaletom. Predviđene za 2-4 osobe.

Junior vila sa bazenom i privatnim vrtom

Oko 65 m2. Imaju veliki francuski ležaj u delu za spavanje i sofu u delu za sedenje, opremljenu kuhinju i kupatilo sa izdvojenim toaletom. Predviđene za 2-4 osobe.

Ocean vila sa jednom spavaćom sobom i bazenom

Oko 90 m2. Imaju odvojenu spavaću sobu sa velikim francuskim ležajem i dnevnu sobu sa velikim sofama, opremljenu kuhinju, 2 kupatila i privatni bazen sa ležaljkama i suncobranima. Predviđene za 2-5 osoba.

Ocean vila sa jednom spavaćom sobom i bazenom i privatnim vrtom

Oko 90 m2. Imaju odvojenu spavaću sobu sa velikim francuskim ležajem i dnevnu sobu sa velikim sofama, opremljenu kuhinju, 2 kupatila, privatni bazen sa ležaljkama i suncobranima i privatni vrt. Predviđene za 2-5 osoba.

Residental vila sa dve spavaće sobe i bazenom

Oko 140 m2, sa predivnim pogledom na more i plažu. Dvospratne vile, sa dve prostrane zasebne spavaće sobe. Dnevna soba je izdvojena i pruža predivan pogled na bazen i zaliv. Imaju dva velika kupatila, jedno manje, dodatni toalet i spoljni tuš, kao i potpuno opremljenu kuhinju. Predviđene za 2-6 osoba.

Residental vila sa dve spavaće sobe i bazenom i privatnim vrtom

Oko 140 m2, sa predivnim pogledom na more i plažu. Dvospratne vile, sa dve prostrane zasebne spavaće sobe. Dnevna soba je izdvojena i pruža predivan pogled na bazen i zaliv. Imaju dva velika kupatila, jedno manje, dodatni toalet i spoljni tuš, potpuno opremljenu kuhinju i privatni vrt. Predviđene za 2-6 osoba.

Website: www.eaglesvillas.gr 

Google maps:
Latitude: 40.353772
Longitude: 23.952744
Cene su izražene u eurima po osobi i danu

Cenovnik hoteli 2020

Unesite parametre za pretragu raspoloživosti

Cene su izražene u eurima po osobi ili po jedinici dnevno
Troškovi obrade rezervacije iznose 5€ / po rezervaciji.
Hotelski popust kao i agencijski popusti su obračunati u prikazanu cenu.
Obavezna boravišna taksaPreporuka