THE MET HOTEL CHANDRIS 5* / THESSALONIKI CITY

/ Leto 2022 / Grčka - Hoteli / Solunska regija hoteli

The Met Hotel ima centralnu lokaciju u luci i poseduje spa centar i krovni bazen sa pogledom na Solun i na Solunski zaliv.

Svaka klimatizovana smeštajna jedinica ima moderan enterijer sa drvenim podom i mermerno kupatilo. Sve sobe su zvučno izolovane, a imaju besplatan bežični internet i namešteni balkon. Na raspolaganju su TV sa satelitskim kanalima i radni sto. Pojedine sobe gledaju na more. U restoranu Chan u ponudi su jela azijske kuhinje, dok se u restoranu Avenue 48 h služe jela inspirisana grčkom kuhinjom i grčki doručak na bazi švedskog stola. U Sky baru možete uživati u pićima i pogledu od 360 stepeni na grad. Bar Chan nudi pića do kasnih večernjih sati. Koktele možete naručiti u baru Long, koji krasi zid pozlaćen 22-karatnim zlatom.
Velnes sadržaji hotela Met obuhvataju dobro opremljen fitnes centar, hamam, hidromasažnu kadu i zatvoreni bazen. U okviru objekta postoji i frizerski salon. Hotel pruža besplatnu uslugu prevoza do centra grada. Besplatan parking je moguć na licu mesta. 

Website: www.chandris.gr/themetthessaloniki

Google maps:
Latitude: 40.6405
Longitude: 22.9208
Cene su izražene u eurima po osobi i danu

U skladu sa Zakonom 4389/2016, od 1. januara 2018 u hotelima u Grčkoj naplaćivaće se boravišna taksa u zavisnosti od kategorizacije hotela. Taksa se plaća direktno u hotelu:

  • Hoteli 5* - 4 eur po sobi po noći
  • Hoteli 4* - 3 eur po sobi po noći
  • Hoteli 3* i niže kat. 1.50 - 2 eur po sobi po noći

Cenovnik hoteli 2020

Unesite parametre za pretragu raspoloživosti

Cene su izražene u eurima po osobi ili po jedinici dnevno
Troškovi obrade rezervacije iznose 5€ / po rezervaciji.
Hotelski popust kao i agencijski popusti su obračunati u prikazanu cenu.
Obavezna boravišna taksaPreporuka