Tasos

Tasos 2018-01-22T13:30:27+00:00

Ostrvo Tasos se nalazi na severoistoku Grčke, u pokrajini Makedoniji, nadomak lučkog i turističkog grada Kavale. Ne tako veliko, Tasos je ostrvo skoro savršenog kružnog oblika, nešto manje od 100 kilometara u obimu, Okruženo prelepim peskovitim plažama. Čak i u najtoplijim danima, kada sve vrvi od turista, u nekoj od tirkiznih uvala naći ćete mirnu plažu. Unutrašnjost ostrva je potpuno netaknuti planinski predeo sa raštrkanim selima koje ni vreme nije promenilo. Bogate šume crnog i makedonskog bora prekrivaju celo ostrvo. Zeleno ostrvo ili “šuma koja pluta” epiteti su za najšumovitije i nama najbliže grčko ostrvo. Plavetnilo mora, zelenilo šuma i blistavo beli mermer, obala isprepletana skivenim zalivima pružice Vam nezaboravno iskustvo.

  • Irini

    Ova lepa vila sa odličnim prostranim studijima i apartmanima nalazi se na 150m od peščane plaže, odmah ispred hotela Potos, sa kojim deli divan bazen.

  • Suzi

    Vila Suzi smeštena je na Golden Beach-u i nalazi se na udaljenosti od oko 80 metara od mora. Raspolaže dvokrevetnim studijima smeštenim u prizemlju i na prvom spratu vile.