Zakintos

Zakintos 2018-01-22T13:38:39+00:00

Zakintos je najjužnije i treće po veličini jonsko ostrvo, poznato po dugim peščanim plažama, kristalnom moru tirkizne boje, blagoj mediteranskoj klimi, kornjačama, vinogradima, maslinama, bogatom istorijskom i kulturnom nasleđu. Priroda je Zakintosu podarila idilične pejsaže na severu, istoku i jugu ostrva, a na zapadnoj strani veliki broj morskih pećina i krševitih uvala. Najpoznatija plaža na ostrvu je Navagio sa finim belim peskom, tirkiznim morem i poznatom olupinom broda, koja je i zaštitni znak Zakintosa. Ostrvo je i najveći prirodni rezervat na Mediteranu jedne vrste morskih kornjača zvane “Caretta caretta”, koja na peščanim plažama na jugu Zakintosa polaže jaja. Da bi se zaštitila legla i opstanak te vrste područje je postalo nacionalni primorski park.

 • Fenix

  Vila Fenix se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 180 metara udaljenosti od duge peščane plaže i oko 200 metara od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim studijima smeštenim u prizemlju i na prvom spratu vile.

 • Dinos

  Vila Dinos se nalazi u mirnom delu centra Laganasa, na oko 50 metara udaljenosti od duge peščane plaže i oko 100 metara od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim studijima, smeštenim u prizemlju i na prvom spratu objekta.

 • Statis

  Vila Statis se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 30 m udaljenosti od duge peščane plaže, a oko 200 m od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim studijima smeštenim u prizemlju i na prvom spratu.

 • Mari

  Vila Mari se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 50 metara udaljenosti od duge peščane plaže i oko 200 m od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim studijima, smeštenim u prizemlju i na prvom spratu.

 • Sokrates

  Vila se nalazi na oko 100 metara udaljenosti od plaže i oko 200 metara od glavne ulice. Raspolaže studijima predviđenim za smeštaj dve osobe (dva standardna kreveta), i apartmanima za smeštaj četiri osobe.