+381 11 3650022 Pon-pet: 10-17h. Subota: 10-14h. Nedelja: neradni dan

Avio prevoz

Turistička agencija TIM Travel

Vrhunsku i profesionalnu uslugu u ovom segmentu poslovanja iskazujemo kroz brzu i efikasnu nabavku avionskih karata za sve svetske destinacije uz povoljne cene. Avio karte možete rezervisati i kupiti na sledeće načine:

– pozivom na telefone 011 365 00 22 ili 365 00 99, svakog radnog dana od 09:00 do 20:00 i subotom od 09:00 do 15:00 gde ćemo pronaći najpovoljniju avio kartu po vašem izboru. Avio karte u ovom slučaju možete platiti uplatom na račun ili u agenciji.

– dolaskom u našu poslovnicu (Nemanjina 40, TC Futura, I sprat) radnim danima od 09:00 do 20:00 i subotom od 09:00 do 15:00.

Jeftine avio karte mogu se pronaći ukoliko se rezervacija radi nekoliko nedelja pre putovanja po Evropi odnosno i do nekoliko meseci ranije u slučaju letova van kontinenta. Prateći promotivne akcije moguće je pronaći znatno povoljnije cene karata.

Avio kompanije koje imaju najviše letova iz Beograda su:

– Aegean nudi jeftine avionske karte bez prtljaga za Atinu, Solun i druge grčke destinacije dostupne u našem sistemu;

– Air Serbia nudi stalne popuste petkom i nedeljom, kao i popuste za putovanja van visoke sezone;

– Austrian Airlines – jeftini letovi do Beča i iz Beča do drugih evropskih i svetskih destinacija;

– Alitalia – najjeftinije avio karte za Rim i Milano i druge italijanske gradove, popularne afričke destinacije i druge daleke destinacije;

– Emirates i Flydubai imaju direktne letove za Dubai i preko Dubaija do Azije i Australije;

– Etihad Airways avio karte Beograd – Abu Dabi i iz Abu Dabija za Afriku, Aziju i Australiju;

– LOT: najtraženiji su letovi Beograd – Varšava, i iz Varšave do SAD i Kanade;

– Lufthansa iz Beograda ima direktne letove za Minhen i Frankfurt a onda i jeftine letove do drugih nemačkih gradova, Evrope i sveta;

– Qatar Airways nudi jeftine letove Beograd – Doha, a preko Dohe su najpopularniji letovi za Bangkok i Puket;

– Swiss nudi direktne avio karte za Cirih; iz Ciriha najjeftinije avio karte su za Njujork, Čikago, Los Anđeles; takođe, najpovoljnije avio karte za Toronto i ostale gradove Kanade možete pronaći kod Swiss-a.

– Turkish Airlines je sa najpovoljnijom cenom za let Beograd – Istanbul; sa veoma jakom mrežom uz odličnu uslugu i najpovoljnije cene avio karte možete leteti do mnogih svetskih destinacija.