GRAND NIKKO BALI 5*

/ Egzotična putovanja / Indonezija - Bali

Položaj: direktno na peščanoj plaži, sa prelepim panoramskim pogledom na more. Aerodrom Denpasar: oko 15km. Hotel: ekskluzivni resort, okružen tropskim vrtom. U središtu se nalazi veliki kompleks bazena (suncobrani, ležaljke i peškiri uračunati) sa odvojenim delom za decu i integrisanom peščanom plažom. Za uživanje pobrinuli su se 3 restorana sa azijskom i internacionalnom kuhinjom i cafeom. Balinežanski amfitetar i suvenirnica su takođe deo ponude. WLAN u celom resortu.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak. Kod polupansiona uračunata i večera, kod punog pansiona dodatno i ručak.

Sobe: 408. Garden View: 42m2, kupatilo/wc, odvojeni tuš, fen, TV, telefon, klima, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i balkon sa pogledom na baštu. Ocean View: 42m2, opremljena kao Garden View, sa pogledom na more. Deluxe Beach Front: opremljena kao Garden View, DVD plejer, sofa, u delu Cliff Tower, sa prelepim pogledom na more. Family: 42m2, opremljena kao Deluxe Beach Front, u delu Cliff Tower, na 2. i 3. spratu, sa lepim pogledom na more. Soba ima visoki krevet, a za decu dodatno postoje filmovi, knjige, Playstation 2 i ostale igre. Nikko Club Beach Front: opremljeno kao Deluxe Beach Front. Uračunate usluge kluba: pristup u Club Lounge, u kojem se nalaze bazen, terasa za sunčanje i restoran. Ovde se služi doručak 6-10:30h, bezalkoholna pića, lokalno pivo i užina 11-15h i 19-24h, popodnevni čaj 15-17h i večernji koktel 17-19h. Ovde su na raspolaganju i WLAN, biblioteka i dodatni bazen. Deci do 12 godina nije dozvoljen ulaz u lounge. Oni imaju besplatan ulaz u „Jungle Camp“, gde dobijaju ručak i piće. Gosti u ovom tipu sobe imaju usluge pranja veša za 4 komada odeće po sobi/boravku i 25% popust na spa tretmane. 1 Bedroom Pool Vila: 300m2 sa uračunatim spoljašnjim delom. Deo sa vilama je odvojen i graniči se sa postojećim resortom. Usluge batlera 24h. Opremljene kao Garden View, ali luksuznije uređene, sa aparatom za kafu i jednim ekskluzivnim kupatilom. Dodatno imaju baštu sa terasom za sunčanje, privatni bazen (10 x 4m), kao i spoljašnji tuš. Uračunate usluge kluba: pristup u Villa Lounge, u kojem se služe bezalkoholna pića, biskviti, voće i uveče kokteli. Dodatno imaju i pristup u Club Lounge (detalje videti u opisu Nikko Club Beach Front). Jedno punjenje mini bara u sobi je besplatno. Family Suite: 84m2, sastoji se od 2 međusobno povezane Family sobe.

Sport & Fitness: uračunato: odbojka na plaži, stoni tenis, fitnes centar, bilijar. Uz doplatu: tenis, sauna, snorkling.

Internet adresa: www.grandnikkobali.com

Video: www.youtube.com/watch?v=RJv6h4lNO2U


Cena hotela od 89€ po osobi i noći – noćenje sa doručkom usluga
Cena transfera aerodrom – hotel – aerodrom od 28€ po osobi
Mogućnost doplate za polupansion ili pun pansion

More inclusive:

upgrade u sledeću višu kategoriju kod rezervacija od 12 ili više vezanih noćenja. (ukoliko ima slobodno)

TIM Travel gosti dobijaju 
-25% popust na spa tretmane za rezervacije od 7 vezanih noćenja Beauty & Wellness u odličnom „Mandara Spa“ centru. U ponudi je bogat izbor tretmana (uz doplatu).

Honeymoon 
Putnici na medenem mesecu dobijaju na dolasku voće i cveće. Masaža vrata (15 minuta) i 25% popusta na masaže u spa centru.

Odličan hotel za porodice!
-Do 50% popust za decu u 2.sobi iste kategorije. Važi za porodice sa max dva deteta do 11 godina (povezane vratima prema raspoloživosti na dolasku. Ušteda se ne obračunava na 2.sobu).
-U „Jungle Camp“-u (uz doplatu) za decu 4- 12 godina postoji deo za igru sa zidom za penjanje, kućicama na drvetu, trampoline…
-Dečiji bazen sa toboganom dugim 30m.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA: 

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka