COCO ROYAL BEACH 3*

/ Egzotična putovanja / Šri Lanka

Položaj Mali hotel sa ugodnom atmosferom na plaži u mestu Kalutara, na zapadnoj obali Šri Lanke. Do aerodroma Colombo oko 72 km.

Hotel Mali, moderan hotelski kompleks. Pored glavnog restorana “Rasa” sa internacionalnim jelima, hotel dodatno ima i a-la-carte restoran sa morskim specijalitetima, kao i 2 bara, u kojem se služe voćni kokteli. Infinity bazen, suvenirnica, besplatan internet u javnim delovima hotela, upotpunjuju ponudu.

Sobe 67, Superior: oko 30 m2 (67), jednostavno uređene, kupatilo sa tušem, wc, fen, mini bar, sef, TV, telefon, klima, plafonski ventilator i balkon ili terasa.

Ishrana Bogati švedski sto za doručak i večeru u „Rasa“ uračunat. Kod rezervacije all inclusive dodatno ručak u formi švedskog stola u restoranu „Rasa“ uračunat.

Sport Fitness centar, obojka na plaži, gimnastika u vodi, vaterpolo, badminton.

Zabava Povremeno večernja zabava npr. muzika uživo.

Internet adresa: www.cocoroyalbeach.com


Cena hotela od 51€ po osobi i noći – noćenje sa doručkom usluga
Transfer aerodrom – hotel – aerodrom od 46€ po osobi
Mogućnost doplate za All Inclusive

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

-Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

-Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

-Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka