SURF 4*

/ Egzotična putovanja / Šri Lanka

Položaj Direktno na lepoj obali i plaži u mestu Bentota. Do centra mesta oko 500m. Iza hotela prolazi železnička linija ka Colombu. Aerodrom Colombo udaljen oko 90 km (oko 3 sata vožnje).

Hotel Hotel na mirnoj lokaciji, u svom sastavu ima glavni restoran „Le Heritage“, sa ponudom nacionalnih i internacionalnih jela, kao i a-la-carte restoran „Fruits de Mer“, u kojem se služe jela od sveže ulovljene ribe i jela sa plodovima mora. Hotel dodatno ima 2 bara, 2 bazena, od kojih je jedan dečiji bazen. Besplatan internet WLAN u lobiju, mali spa centar, su takođe deo ponude.

Sobe 100 Superior: oko 30 m2 (71), uređene sa ukusom, kupatilo sa tušem/wc, fen, telefon, TV, besplatan Wireless LAN, klima, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i balkon sa ležaljkama ili u prizemlju sa direktnim pristupom bašti , kao i pogled na baštu ili more. Deluxe: oko 37 m2 (28), kao Superior, u odvojenoj zgradi, bolje opremljene, na prvom spratu sa balkonom i ležaljkama ili u prizemlju sa direktnim pristupom bazenu i bašti.

Ishrana Bogati švedski sto za doručak uračunat. Kod rezervacije polupansiona dodatno večera, kod rezervacije punog pansiona dodatno ručak i večera u formi švedskog stola ili meni u „The Heritage“ uračunat.

Sport Uračunato: aerobik na vodi, boćanje, pikado, odbojka na plaži. Uz doplatu: razni sportovi na vodi.

Zabava Povremeno večernja zabava.

Internet adresa: www.thesurfhotel.lk/


Cena hotela od 49€ po osobi i noći – noćenje sa doručkom usluga
Transfer aerodrom – hotel – aerodrom od 50€ po osobi
Mogućnost doplate za polupansion i pun pansion

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

-Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

-Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

-Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka