HERITANCE 5*

/ Egzotična putovanja / Šri Lanka

Položaj Na širokoj peščanoj plaži Negomba, nedaleko od brojnih prodavnica i mogućnosti za zabavu. Oko 13 km od aerodroma Colombo, oko 32 km od centra grada Colombo. Elegantan resort otvoren u aprilu 2017. godine. Uživajte u stilski uređenom ambijentu i njegovom modernom dizajnu.

Hotel Novi ekskluzivni resort, na odličnom položaju, okružen lepim vrtom. U sastav hotela nalaze se glavni restoran „Blue Tan“ sa ponudom internacionalnih jela, a-la-carte restoran „Big Fish“ sa morskim specijalitetima i „The Banyan“. Pool bar, cafe „Swiss Bakery & Caffe“, lounge, bazen i besplatan internet, upotpunjuju ponudu.

Sobe 139 Deluxe: oko 40 m2 (64), u prizemlju ili na 1. spratu, lepo uređene. Kupatilo sa tušem, wc, bade mantil, fen, telefon, TV, mini bar, sef, klima, plafonski ventilator, besplatan Wireless LAN, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasa sa pogledom na more ili vrt. Superior Deluxe: oko 40 m2 (48), kao Deluxe, na 2. ili 3. spratu. Premium: oko 40 m2 (22), kao Superior Deluxe, bliže centru resorta.

Ishrana Bogati švedski sto za doručak uračunat. Kod rezervacije polupansiona dodatno večera, kod rezervacije punog pansiona dodatno ručak i večera u formi švedskog stola ili meni u „Blue Tan“ uračunat.

Sport Uračunato: fitness centar

Wellness Spa centar se nalazi na najvišem spratu, tako da svih 6 soba za tretmane imaju prelep pogled na Indijski okean.

Zabava Večernja zabava sa muzikom uživo.

Popust 60 plus
Gosti stariji od 60 godina (navesti godine prilikom rezervacije) ostvaruju popust od 5% na hotelsku cenu po osobi.

More Inclusive
Minibar Specijal TIM Travel gosti dobijaju prvu ponudu u mini baru besplatno (osim alkoholnih pića).

Honeymoon
Honeymoon Specijal Putnici na medenom mesecu ostvaruju popust od oko 40% na cenu hotela za mladu. Može se kombinovati sa popustom za duži boravak. U hotelu dobijaju flašu šampanjca, upgrade u sledeću višu kategoriju (prema raspoloživosti na dolasku), romantičnu večeru sa morskim specijalitetima, kao i 30-minutni tretman po osobi u spa centru. Minimalan boravak 4 noćenja. Važi do 6 meseci nakon venčanja.

Godišnjica braka Gosti koji za vreme boravka obeležavaju srebrnu ili zlatnu godišnjicu braka, dobijaju upgrade u sledeću višu kategoriju sobe (prema raspoloživosti na dolasku), kao i romantičnu večeru sa morskim specijalitetima. Minimalan boravak 4 noćenja. Molimo navesti prilikom rezervacije.

Internet adresa: www.heritancehotels.com


Cena hotela od 94€ po osobi i noći – noćenje sa doručkom usluga
Transfer aerodrom – hotel – aerodrom od 28€ po osobi
Mogućnost doplate za polupansion i pun pansion

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

-Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

-Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

-Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka