HILTON MAURICIJUS 5*

/ Egzotična putovanja / Mauricijus

Položaj: na zapadnoj obali, direktno na jednoj od najdužih plaža na ostrvu, dodatno zaštićena lagunom. Popularno mesto Flic en Flac nalazi se u blizini, aerodrom Mahébourg udaljen oko 50 km.

Hotel: prelepi resort sa velikom ponudom sportova za aktivan odmor. Okružen tropskom baštom, koja u čitavom resortu stvara jednu specifičnu, ugodnu atmosferu. U ponudi su 3 restorana sa tajlandskom i mediteranskom kuhinjom, od toga glavni restoran „La Pomme d’Amour“ i a-la-carte restoran „Ginger Thai“ koji pozivaju na uživanje u kulinarskim specijalitetima. U toku podneva dodatno možete uživati u lakim jelima , kao i u Gourmet kuhinji u večernjim satima, u restoranu “Les Coquillages“. Izvanredna je ponuda i bara na plaži „Aqua Bar“ i piano bara „Vista“, a tu su i bazen sa delom za decu/whirpool, kao i bazen samo za odrasle. Frizer, radnje, besplatan WLAN u celom objektu.

Ishrana: bogati doručak na bazi švedskog stola u restoranu „La Pomme d’Amour“ uključen, dodatno uveče „dine around“ odn. švedski sto u restoranu „La Pomme d’Amour“, kao i označena jela u „Ginger Thai“ i „Les Coquillages“. Kod rezervacije punog pansiona ručak sa 2 ganga u restoranu “Les Coquillages“.

Sobe: 193, u dvospratnim paviljonima. Standard Deluxe: oko 43m (75), azijski/ mauricijski stil, u drvetu, toplo i sa stilom, imaju deo za sedenje i opuštanje. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom/tuš/wc, fen, bade mantil, TV, DVD uređaj, telefon, besplatan WLAN, klima, ventilator, mini bar, aparat za kafu/čaj, espresso aparat, sef, balkon ili terasa, na strani ka moru. Grand Deluxe: oko 43m (100), kao Standard Deluxe, luksuzniji, sa balkonom ili terasom i pogledom na more. Junior Suite: oko 61 m, (8), kao Standard Deluxe, veći i još luksuznije uređen, sa odvojenim delom za sedenje i uslugom batlera. Direktno na plaži.

Sport & Fitness: Uključeno: fitnes centar, yoga, 3 teniska terena sa osvetljenjem, surfovanje na vetru, skijanje na vodi, jedrenje, snorkling, čamac sa staklenim dnom, kajak, pedalina, boćanje, stoni tenis. Uz doplatu: ronjenje (PADI), pecanje na pučini. Golf teren sa 18 rupa “Le Tamarina” (Par 72), Greenfee oko EUR 100, golf cart obavezan oko EUR 50, udaljen oko 20 min. transfer nije uključen.

Deca: Top popusti za decu: dete do 12 godina besplatno u sobi sa roditeljima od 1.5.-30.9.

Prednost za porodice: Deca su smeštena u odvojenoj sobi i dobijaju popust do 50 %.

Klub za decu: celodnevno čuvanje dece u velikom klubu ze decu, od 4 do 12 god. sa raznim izletima i aktivnostima, otvoren svakog dana od 08:30-16:45h. Ponuda spa tretmana za decu stariju od 4 godine. Beauty & Wellness Jedan od najlepših wellness centara na Mauricijusu „The Spa”, opušta od glave do pete. Uključeno: sauna, parno kupatilo, hamam, đakuzi.

Internet adresa: http://www3.hilton.com/en/hotels/mauritius/hilton-mauritius-resort-and-spa

Video: https://www.youtube.com/watch?v=RBZfdDJLyhU


Cena hotela od 199€ po osobi i noći – polupansion usluga
Transfer aerodrom – hotel – aerodrom od 21€ po osobi
Mogućnost doplate za pun pansion

More inclusive
TIM Travel gosti dobijaju
Gosti stariji od 55 godina (navesti godine prilikom rezervacije) dobijaju popust od oko 5% na cenu hotela. Može se kombinovati sa First minute popustom i uštedama.
-mogućnost da pri ranom dolasku na destinaciju dobiju doručak u hotelu, u restoranu “La Pomme d’Amour“
-dobijaju jetlag masažu 15min prilikom dolaska kao i izlet katamaranom.
-Gosti u Junior Suite-u, kod plaćenih 7 noćenja i više, dobijaju večeru bez doplate (piće nije uključeno) u “Ginger Thai”, kao i osvežavajući Sunset koktel u Vista Baru.

Dodatno važi:
-Za minimum 10 noćenja u Grand Deluxe ili Junior Suite-u dobijaju Spa tretman po odrasloj osobi/boravku.
-Uz spa tretman, gosti koji su rezervisali min. 14 noćenja, dobijaju dodatno po osobi hidroterapijsku kupku.
Ove ponude se ne mogu medjusobno kombinovati, niti se mogu kombinovati sa Honeymoon specijalom i popustom za godišnjice braka.

Venčanja & Honeymoon
Venčanja u raju

Pozovite nas za više informacija o paketu venčanja.

Honeymoon Special/Popust za bračni jubilej
Putnici na medenom mesecu, kao i putnici koji slave petogodišnjicu braka i svaku narednu petu godišnjicu dobijaju popust oko 100% za mladu. Ne može se kombinovati sa ostalim popustima. U hotelu dobijaju 1 sarong, 1 polo-majicu, jednu korpu voća, kolač, malu flašu ruma, kao i posluženje koktelima i kanapeima, jedno veče u Vista Bar-u. Minimalan boravak 5 noćenja. Važi do 12 meseci posle dana venčanja odnosno u godini bračnog jubileja. Deca u sobi sa roditeljima dozvoljena.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:

 

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

 

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka