LE MÉRIDIEN ILE MAURICE 4*

/ Egzotična putovanja / Mauricijus

Položaj: direktno na 1km dugoj peščanoj plaži na severozapadnoj obali Mauricijusa, udaljen od glavnog grada Port Louis oko 15 km i od aerodroma Mahebourg oko 60 km.

Hotel: kompleks od ukupno 6 objekata, okružen bujnom vegetacijom. Resort je popularan kod porodica i raspolaže sa 4 odlična restorana sa jelima internacionalne, mediteranske i morske kuhinje. U restoranu „180°“ služi se internacionalna kuhinja, „Shells“ nudi bogat izbor morskih specijaliteta, „Cumin“ nudi specijalitete indijske kuhinje, dok se u restoranu „La Faya“ služe mediteranska jela. U ponudi su još i 4 bara, 2 bazena sa odvojenim delom za decu, juvelir, šoping pasaž, kao i besplatan WLAN. Deo hotela je i “Nirvana” sa bazenom, na posebno mirnoj lokaciji. Pristup je dozvoljen samo za starije od 14 godina, uz rezervaciju Nirvana sobe.

Ishrana: u cenu je uračunat bogat švedski sto za doručak u restoranu „180°“ ili „La Faya“ (samo za goste u Nirvana sobama), kao i uveče „dine around“ odnosno sva označena jela u svim restoranima. Kod rezervacije punog pansiona ili all inclusive dodatno švedski sto za ručak ili meni u „La Faya“ ili „Shells“ odnosno užina u baru na bazenu „La Croque“ uračunata. Dodatne usluge u sklopu All inclusive tražiti u agenciji.

Sobe: 265

Deluxe: oko 50m (72), udobne i lepo opremljene sobe, kupatilo sa kadom, tuš, wc, fen, TV, pegla, klima, mini bar, aparat za kafu/čaj, na 1. spratu, sa balkonom i pogledom na more. Deluxe Plus: oko 50m (108), kao Deluxe, nalaze se u prizemlju, sa terasom i pogledom na malu baštu, ili na 2.spratu sa balkonom i pogledom na more. Deluxe Family soba: oko 50m (45), kao Deluxe sa dodatnom sofom za spavanje i balkonom. Roditelji na dolasku dobijaju flašu penušavog vina, a deca svakodnevno kolačiće u sobi. Premium Nirvana Mountain: oko 48m (17), kao Deluxe Plus, idealna za miran odmor. Pogled ka brdima, balkon ili terasa. Nije za decu mlađu od 14 godina. Uračunate “Nirvana” usluge: flaša vina na dolasku, činija sa voćem, tokom dana sokovi i kafa na bazenu, uveče posluženje kanapeima i koktel u Nirvana lounge- u. Premium Nirvana Sea: oko 48m (16), kao Premium Nirvana Mountain, pogled na more
Zabava: svakodnevna zabava u večernjim satima, ponekad sa muzikom uživo.

Sport & Fitness: Uključeno u cenu: tenis, fitnes centar, odbojka na plaži, stoni tenis, badminton, boćanje, jedrenje, čamac sa staklenim dnom, kajak, windsurfing, skijanje na vodi, snorkling. Uz doplatu: pecanje na pučini, teniske loptice, ronjenje, najam motora.

Deca: Top popust za decu: do 2 deteta u sobi roditelja, do 11 god. bez doplate.

Prednost za porodicu: do 2 deteta u odvojenoj sobi Deluxe ili Deluxe Plus sobi imaju popust do 25%. Ne važi u Deluxe Family sobi.

Klub za decu: “Penguin Kids Club” sa raznim aktivnostima za decu od 4 do 12 godina, otvoren od 10.30-18.30h. Beauty & Wellness “Explore Spa” je specijalizovan za Ayurveda i tradicionalne indijske tretmane. Uključeno u cenu: sauna, parno kupatilo, whirpool.

Internet adresa: www.lemeridien-mauritius.com

Videohttp://brightcove05.brightcove.com


Cena hotela od 113€ po osobi i noći – polupansion usluga
Transfer aerodrom – hotel – aerodrom od 21€ po osobi
Mogućnost doplate za pun pansion ili All Inclusive

Venčanja & Honeymoon
Venčanja u raju

Pozovite nas za više informacija o paketu venčanja.

Honeymoon Special/ Popust za godišnjice braka
Putnici na medenom mesecu kao i za proslavu 5-godišnjice braka i proslavu svake naredne 5- godišnjice dobijaju popust od oko 100% za mladu/suprugu. Partner plaća cenu jednokrevetne sobe. Može se kombinovati samo sa First minute popustom. U hotelu dobijaju majicu, pareo, flašu vina, jednu romantičnu večeru uz sveće i jednu 30-minutnu masažu u paru (10-14h). Važi do 9 meseci nakon venčanja ili dana jubileja. Deca su dozvoljena u sobi sa roditeljima.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:

 

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

 

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka