Krf

Krf 2018-05-07T12:29:04+00:00

Ostrvo Krf je nešto jedinstveno na celoj teritoriji Grčke. To je najsevernije od svih jonskih ostrva i prvo ostrvo u nizu grčkih ostrva. Krf je najzelenije grčko ostrvo, leži na granici između Jadranskog i Jonskog mora. Na Krfu ćete uživati u prelepim zalivima i čudesnim plažama (Glifada, Sidari, Paleokastrica…). Istoimeni glavni grad ostrva jedan je od najlepših gradova u Grčkoj, prepun zelenila, divnih trgova, uskih uličica u kojima preovlađuje venecijanska i engleska arhitektura. Grad ima dve tvrđave, staru i novu, i obe se nalaze u centralnom delu grada. Jedna od najposećenijih je svakako Liston ulica, sa mnogobrojnim fenjerima koji pružaju poseban ugođaj u toku večernjih šetnji. Severno od grada nalazi se turističko naselje Dasia, a na krajnjem severu su naselja Kassiopi i Roda

 • Alexandra 1

  Kompleks od tri apartmanske kuće, funkcionalno raspoređene u sopstvenom velikom vrtu sa mediteranskim rastinjem. Smešten je neposredno uz glavnu ulicu, u mirnom delu Dasije, na Krfu. Od najlepše plaže sa prirodnim hladom je udaljen svega 600m.

 • Alexandra 2 i 3

  Alexandra 2 raspolaže sa šest ukusno uređenih studia. Alexandra 3 raspolaže sa dva apartmana i četiri ukusno uređenih studia.

 • Andreas

  Vila Andreas je smeštena u mirnoj uličici u samom centru Kasiopija, 100 m od centra, 250 m od gradske plaže. U neposrednoj blizini se nalazi velikl broj taverni, prodavnica, poslastičarnica, kao i veliki supermarket.

 • Eli

  Vila Eli je “B” kategorije, i sastoji se od dve vile: Vile Eli 1 i 2. Ove vile se nalaze u centru mesta Kasiopi, iza same promenade. Smeštene su u velikom dvorištu sa tradicionalnim grčkim mediteranskim rastinjem.

 • Limani

  Vila Limani je vila “B” kategorije, standardno opremljena i nalazi se iznad samog šetališta i lučice u mestu Kasiopi na Krfu . Ispred vile je velika terasa sa bazenom, ležaljkama i suncobranima.

 • Mariana

  Vila Mariana je “C” kategorije po lokalnoj kategorizacij. Iako skromnog sadržaja, ova vila ima izuzetnu lokaciju. Smeštena je u mirnoj uličici u samom centru Kasiopija, 50m od gradske plaže.

 • Oasis

  Nalazi se u poznatom grčkom letovalištu Kasiopi. Okružen je kafeterijama i restoranima, u blizini plaže. Ovaj atraktivni hotel posebno preporučujemo jer pruža gostima prijatano letovanje i odmor koji će zadovoljiti potrebe i najzahtevnijih posetilaca.

 • Sotiris

  Vila Sotiris je “B” kategorije, nalazi se u centru Kasiopija na Krfu na oko 100m iznad glavnog trga sa šetalištem pored turističke luke sa brojnim prodavnicama, marketima i restoranima od kojih neki rade celu noć.