Prevoz - Halkidiki - Sitonija

Turistička agencija TIM Travel

Autobuski prevoz se vrši turističkim autobusima (AC, TV) polaskom sa parkinga kod Buvlje pijace na Novom Beogradu DAN RANIJE u odnosu na datum smene iz cenovnika. Vreme i mesto polaska i povratka autobusa proveriti u agenciji dan pre polaska.
Povratak za Srbiju je poslednjeg dana u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Tačno vreme dolaska na odredište i povratka nije moguće precizno predvideti, jer zavisi od zadržavanja na graničnim prelazima i carinskih formalnosti. Mesta predviđena za izlaz putnika su na svim programom navedenim i dozvoljenim polazištima/izlazištima duž magistralnog i auto-puta u Srbiji.

Cena povratne autobuske karte – odrasli 60 €, deca 50 €, jedan pravac- odrasli 40 €, deca 35 €.

Povratni transfer iz drugih mesta (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana): 
NOVI SAD 20

Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Sedišta u autobusu su numerisana. U autobusu dete preko 2 godine mora imati svoje sedište.