Vrasna

Vrasna 2018-03-19T15:59:27+00:00

Na oko sedamdeset kilometara od Soluna i isto toliko od Kavale, između Stavrosa i Asprovalte, u zalivu Strimonikos, u regiji Svetog Đorđa, nalaze se mala turistička mesta Vrasna Paralia i Nea Vrasna.
Sve u ovim turističkim mestima – kafići, restorani, taverne, supermarketi, brižljivo izabrane vile za smeštaj gostiju – sve je podređeno odmoru i relaksaciji i zato Vrasna Paralia i Nea Vrasna nose epitet idealnih mesta za miran, porodični odmor. Savršeno sređena široka peskovita plaža, dugačka 7 kilometara, kristalno čisto i toplo more, ostaju u neizbrisivom sećanju svakom ko je ikad posetio ova grčka primorska mesta. Pored toga, ova obala godinama je nagrađivana “plavom zastavom” Evropske unije i Mediterana.

 • Maria&Spiros

  Sastoji se od dvokrevetnih i trokrevetnih studija i četvorokrevetnih apartmana. Svi studiji i apartmani poseduju kuhinjski deo opremljen za predviđeni broj osoba, TWC, TV, klima uređaj (uračunat u cenu), kao i terasu sa garniturom za sedenje.

 • Elpis

  Nalazi se u Nea Vrasni, na oko 30 metara udaljenosti od uređenog šetališta pored plaže. Objekat poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije.

 • Dimitra

  Vila Dimitra se nalazi u mirnom delu Vrasna Paralije, na oko 70 metara udaljenosti od plaže. Objekat poseduje trokrevetne studije.

 • Pashalis

  Vila Pashalis se nalazi u Nea Vrasni, na oko 150 metara udaljenosti od plaže. Objekat poseduje šestokrevetne duplex apartmane.

 • Rula

  Objekat poseduje dvokrevetne i trokrevetne) studije. Svi studiji su smešteni u prizemlju i poseduju kompletno opremljenu kuhinju za predviđen broj osoba, TV, TWC, klima uređaj (uračunat u cenu), kao i terasu sa garniturom za sedenje.

 • Jorgos

  Vila Jorgos se nalazi u Nea Vrasni, na oko 100 metara udaljenosti od uređenog šetališta pored plaže. Objekat poseduje trokrevetne i četvorokrevetne studije smeštene u prizemlju, na visokom prizemlju i na drugom spratu vile.