Pefkohori

Pefkohori 2018-01-17T23:33:35+00:00

Na prvom prstu poluostrva Halkidiki, Kasandri, 107 km jugoistočno od Soluna nalazi se popularno letovalište Pefkohori, smešteno u kristalno čistom zalivu Toroneos, Okruženo bujnom mediteranskom vegetacijom. Krase ga prelepa crkva, stari trg, uličice sa rascvetalim limunovim stablima, duga peščana plaža sa postepenim ulaskom u more, šetalište pored mora koje u večernjim časovima postaje centar svih zbivanja sa brojnim tavernama, restoranima, picerijama i barovima. Osim letovanja u klimatizovanim apartmanima, možete Grčku upoznati i na drugačiji način. Fakultativni izleti organizuju se svakoga dana, tako da možete obići Svetu Goru, osetiti neverovatnu lepotu Meteora ili krstariti zalivom Toroneos (poluostrvo Halkidiki). Dođite i uživajte.

 • Diana

  Zahvaljujuci agenciji TIM Travel, vila Diana je u ponudi gostima iz Srbije, nakon što je dugi niz godina bila rezervisana samo za turiste iz zapadnoevropskih zemalja.

 • Tasa&Despina

  Apartmani su smešteni u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svi poseduju kuhinju opremljenu za predviđeni broj osoba, TWC, TV, klima uređaj (uz doplatu) i terasu sa garniturom za sedenje.

 • Elena

  Vila Elena se nalazi na oko 60 m udaljenosti od najlepšeg dela plaže u Pefkohoriju. U ponudi su dvokrevetni (dva standardna kreveta) i trokrevetni studiji (bračni i standardni krevet) smešteni na drugom spratu.

 • Talasa Garden

  Raspolaže trokrevetnim studijima smeštenim u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svi studiji su klimatizovani (uz doplatu) i poseduju opremljen kuhinjski deo, TV, TWC, terasu sa garniturom za sedenje.

 • Talasa Beach

  U delu vile Talasa Beach nalaze se i kompletno renovirani, moderno uređeni četvorokrevetni apartmani. Smešteni su u prizemlju i na prvom spratu vile i poseduju TV, TWC, klima uređaj (uz doplatu) i terasu sa garniturom za sedenje.

 • Petridis

  Ambijent uređenog, negovanog dvorišta sa puno zelenila, gostoprimstvo domaćina i prijateljska atmosfera hotela, svakako će Vaš boravak u Pefkohoriju učiniti jos prijatnijim.