Sarti

Sarti 2018-05-30T10:42:22+00:00

Sarti je letovalište na istočnoj strani Sitonije, drugog “prsta” Halkidikija, 140km jugoistočno od Soluna,
sa pogledom na veličanstveni Atos. Sarti je mesto sa modernim kućama i lepim apartmanima, a ono što Sarti čini posebno privlačnim je njegova ogromna, 3 km dugačka peščana plaža sa  kafićima i tavernama koji su pripremili ležaljke i suncobrane na kojima Vi, kao njihovi gosti možete uživati u čarima leta. Veliki supermarket i brojni mali supermarketi, butici, prodavnice, pekare ali ako zatreba i apoteke, tu su da tokom letovanja ni u čemu ne oskudevate. Popločano, osvetljeno, više kilometara dugo šetalište uz more povezuje novi i stari deo Sartija u celinu, a na Vama je da izaberete koji deo više odgovara Vašim željama za ovo leto.

 • Four Seasons

  Odlična lokacija, lep ambijent vile, blizina prodavnica, taverni, kafe barova, kao i najposećenijeg dela plaže učiniće Vaš boravak u Sartiju još prijatnijim.

 • Kiriakis

  Raspolaže dvokrevetnim, i trokrevetnim studijima. Svi studiji poseduju opremljen kuhinjski deo za predviđen broj osoba, TWC, TV, klima uređaj (uz doplatu), kao i terasu sa garniturom za sedenje.

 • Panajota

  Vila Panajota se nalazi u novom delu Sartija, poznatijem pod nazivom Sarti beach, na samo 60 metara od mora. Raspolaže trokrevetnim studijima (grčki bračni i standardni krevet) koji se nalaze na prvom i drugom spratu.

 • Marita

  Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima i četvorokrevetnim i petokrevetnim dupleks apartmanima.

 • Gavra

  Vila Gavra je smeštena u samom centru starog dela Sartija, odlično je pozicionirana i nalazi se na udaljenosti od oko 100 metara od plaže.

 • Dimitra

  Vila se nalazi u starom delu Sartija, na oko 150 metara udaljenosti od plaže, 100 metara od centra

 • Katarina

  Vila se nalazi u u mirnom delu mesta, u blizini sportskih terena i velikog javnog parkinga, na oko 120 m udaljenosti od plaže i 250 m od centra mesta