IBEROSTAR ROSE HALL 5*

/ Egzotična putovanja / Jamajka

Položaj: direktno na plaži Rose Hall. Aerodrom Montego Bay udaljen oko 22 km.

Hotel: resort se nalazi u kompleksu IBEROSTAR, karakteriše ga lepa kolonijalna arhitektura. U sastavu hotela nalazi se 6 restorana sa odličnom kulinarskom ponudom, mediteranskom, italijanskom i gourmet kuhinjom, Steak House , kao i restoran na plaži. Koktele i ostala osvežavajuća pića možete poručiti u nekom od 6 barova. U vrtu se nalazi veliki kompleks bazena sa 2 bazena za plivanje, đakuzi, “Lazy River”. Na bazenima i na plaži ležaljke, suncobrani i peškiri stoje na raspolaganju. Spa centar (za starije od 18 godina).

Ishrana: all inclusive.

Sobe: 319 junior suitova. Junior Suite: oko 45 m2, moderno uređen, sa kutkom za sedenje, kupatilo sa kadom, odvojeni tuš i wc, fen, bade mantil, TV sa DVDPlayer- om, radio, telefon, internet (WLAN, uračunat), pegla, klima, ventilator, mini bar, aparat za kafu, sef, balkon ili terasa sa pogledom na baštu. Junior Suite Sea View: oko 45 m2, kao Junior Suite, sa pogledom na more. Junior Suite Oceanfront: oko 45 m2, kao Junior Suite Sea View, direktno na moru.
Zabava: tokom dana i uveče raznovrstan zabavni program, muzika uživo, diskoteka (za starije od 18 godina).

Sport & Fitness: uračunato: fitness centar (od 18 godina), oprema za snorkling, 3 teniska terena sa osvetljenjem, odbojka na plaži, časovi plesa. Uz rezervcaiju: katamaran, kajak, windsurfing. Uz doplatu: jedrenje, ronjenje, časovi tenisa.

Deca: „Mini klub“ za decu 4-12 godina.

More inclusive Kompletan sadržaj i restorani obližnjeg IBEROSTAR Rose Hall Beach hotela može se koristiti.

All inclusive Svi obroci (švedski sto i a-la-carte, kod a-lacarte obavezna rezervacija), užina i pića (internacionalna pića, lokalno pivo i domaće vino), 24h usluga u sobi, mini bar sa bezalkoholnim pićem i pivom.

Honeymoon specijal: putnici na medenom mesecu dobijaju jednu flašu vina i činiju sa voćem na dolasku. Molimo navesti prilikom rezervacije. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Internacionalni venčani list se mora pokazati u hotelu.

Internet adresa: www.iberostarrosehall.com


Cena hotela od 138€ po osobi i noći – All Inclusive usluga
Cena transfera aerodrom – hotel – aerodrom od 20€ po osobi

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana.

Preporuka