FOUR SEASONS

/ Leto 2021 / Grčka apartmani / Sarti

 Vila Four Seasons se nalazi u starom delu Sartija, na oko 100 metara udaljenosti od plaže. Raspolaže dvokrevetnim (grčki bračni krevet), trokrevetnim (grčki bračni i standardni krevet) i četvorokrevetnim (grčki bračni i kreveti na sprat) studijima smeštenim na prvom spratu vile. Svi studiji poseduju kompletno opremljen kuhinjski deo za predviđen broj osoba, TV, TWC, klima uređaj (uz doplatu), kao i terasu sa garniturom za sedenje. Odlična lokacija, lep ambijent vile, blizina prodavnica, taverni, kafe barova, kao i najposećenijeg dela plaže učiniće Vaš boravak u Sartiju još prijatnijim.

Google maps:
Latitude: 40.096912
Longitude: 23.977679

Leto 2021.

Cene u tabeli su po osobi i uključuju najam apartmana/studija. Smene označene * uključuju i autobuski prevoz.
Broj noćenja 7* 7* 14* 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10*
Broj dana 8 8 15 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11
Početak korišćenja smeštaja Maj Jun Jul Avgust Septembar
21.* 28.* 21.* 04. 14. 24. 04. 14. 24. 03. 13. 23. 02. 12. 22.*
T I P O P I S Vila FOUR SEASONS
S 3 S G+1 60* 85* / 115 145 190 225 250 275 275 275 215 150 105 75*
S 2 S G i S G+pl 70* 100* / 160 210 270 320 355 385 385 385 300 220 145 85*
Cene su po osobi, izražene u evrima – plaća se u dinarima po zvaničnom srednjem kursu NBS-a na dan uplate

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.

Legenda: S-studio ili A-apartman. Kolona OPIS, specifikacija kreveta u smeštajnoj jedinici; G-grčki bračni krevet (širina 120-140cm); PL-pomoćni ležaj. Osoba smeštena na PL plaća samo cenu prevoza, ukoliko ga koristi.

Popust: Za spajanje dve ili više smena na bazi paket aranžmana, cena naredne smene se umanjuje za 30 €, po osobi ( ne odnosi se na smene obeležene sa * ). Termini oznaceni * nemaju umanjenje za sopstveni prevoz

Cena aranžmana obuhvata: najam izabranog smeštaja na bazi 10 ili 7 noćenja u zavisnosti od perioda boravka, usluge predstavnika agencije, troškove organizacije i realizacije aranžmana. Smene označene * uključuju i prevoz autobusom turističke klase prema programu putovanja, usluge licenciranog pratioca grupe.

Cena aranžmana ne obuhvata: autobuski prevoz, za aranžmane na bazi najma (osim smena obeleženih sa *); međunarodno zdravstveno i druga osiguranje; održavanje higijene; boravišnu taksu koja se plaća na licu mesta u iznosu od 0,5 € po danu, po smeštajnoj jedinici, kao i programom nenavedene usluge.

Popusti za decu: Dete do 7 god., u pratnji min. dve punoplatežne osobe, može koristiti besplatno smeštaj u zajedničkom krevetu. U slučaju autobuskog prevoza, plaća cenu dečije autobuske karte. Osoba na pomoćnom ležaju plaća cenu autobuske karte.

Doplate: za jednu odraslu osobu 80 % od cene aranžmana; za klima uređaj – doplata se vrši na licu mesta.

Autobuski prevoz: Tokom realizacije prevoza, postoji mogućnost prelaska u drugo transfer vozilo u Nea Mudanji. Cena autobuskog prevoza u sezoni: povratna karta - odrasli 60€, deca (do 12 godina) 50€; jedan pravac - odrasli 40€, deca 35€.

Polasci iz drugih mesta (najavljuje se prilikom rezervacije aranžmana) doplata za povratnu kartu:

  • SUBOTICA - 25€ po osobi;
  • LOZNICA, ŠABAC, NOVI SAD, ZRENJANIN – 15€ po osobi;
  • KRAGUJEVAC, KRUŠEVAC, PANČEVO – 10€ po osobi.
Važne napomene: Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretira se kao otkaz prethodno dogovorenog putovanja. Turistička agencija određuje mesto polaska i povratka. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Sedišta u autobusu su numerisana. U autobusu svaki putnik mora imati svoje sedište. Putnici sa inostranim pasošem dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitni zemlju (vizni, carinski, zdravstveni...) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave na web stranici www.europa.rs ili u ambasadi ili kozulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice ili sediste u autobusu, ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom i Programom putovanja uz mogućnost doplate. Na dodatne usluge (doplata za klimu, transfer itd.), iskazane u cenovniku, ne odobravaju se popusti. Maloletna lica, ukoliko putuju bez oba ili sa jednim roditeljem, moraju imati saglasnost roditelja koji ne putuje, overenu u opštini ili sudu. TIM Travel ne snosi odgovornost za sve informacije date usmenim putem, kao i za informacije dobijene od strane subagenata (posrednika u prodaji aranžmana). Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije i na sajtu organizatora putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti. Klijenti su u obavezi da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja, i da svojim potpisom na prijavi/ugovoru o putovanju daju saglasnost sa istom. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.

Napomene u vezi smeštaja: U studije/apartmane se ulazi prvog dana boravka od 15h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09h. Putnici ulaze u očišćen smeštaj, tokom boravka su u obavezi da sami vode računa o higijeni i da ga prilikom napuštanja ostave u zatečenom stanju. Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima, toalet papirom i sredstvima za higijenu. U svim smeštajnim jedinicama promena posteljine se vrši jednom u toku boravka. Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših: grčki standardni krevet je širine od 75-90 cm, bračni krevet je širine od 120–140cm. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnog objekta, može biti fotelja, sofa na razvlačenje. Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta. Fotografije objekata, zbog raznovrsnosti struktura, su izabrane nasumično i ne znače jednoobrazni izgled svake sobe, kupatila ili kuhinje. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Sa detaljnim opisom destinacije i smeštaja možete se upoznati na web stranici www.timtravel.rs.

Uz program važe opšti uslovi organizatora putovanja TIM Travel-a licenca OTP 57/2021 kategorija A


Program putovanja autobusom: 1. Dan – Polazak iz Beograda,  Autoput Beograd-Niš 4 (tačno vreme i mesto polaska proveriti 2 dana pre putovanja). Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju ili Bugarsku prema Grčkoj. 2. Dan – Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 15:00 časova. 3 – 8/11. Dan – Boravak u izabranom smeštaju na bazi 7 ili 10 noćenja. 9/12. Dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju ili Bugarsku prema Srbiji. 10/13. Dan – Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. Kraj svih usluga.

Program putovanja sopstvenim prevozom: 1.dan Dolazak na destinaciju. Od 15h smeštaj i boravak u izabranom objektu na bazi uplaćenog broja noćenja u smeštajnoj jedinici. 8. ili  11. dana napuštanje smeštajnih kapaciteta do 9.00. Kraj svih usluga.

Uslovi plaćanja: putnici imaju mogućnost da se pre uplate aranžmana odluče za jedan od načina plaćanja koji im odgovara, a koji se ne može naknadno menjati:

A - 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put. Ukoliko ugovarač ne izvrši uplatu ostatka duga u predviđenom roku, smatra se da je odustao od korišćenja aranžmana uz primenu uslova otkaza aranžmana.

B -  Administrativnom zabranom ili čekovima građana: 40% prilikom prijavljivanja, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15.12.2021.

C – 40% prilikom prijavljivanja, plaćanje ostatka duga kreditnim karticama Banca Intesa-e na 6 mesečnih rata do 15.12.2021. god.. Organizator zadržava pravo da propiše drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude.

Preporuka