THEOXENIA HOTEL 4* / URANOPOLIS

/ Leto 2021 / Grčka - Hoteli / Atos hoteli / Uranopolis

Xenios Theoxenia Hotel, nalazi se u jednom od najlepših mesta koje važi kao kulturni centar pravoslavlja u regionu. 

LOKACIJA: Hotel Theoxenia se nalazi oko 2 km od malog grada - luke Uranopolisa, mesta na samoj granici sa Svetom Gorom. Spoj tamnoplavog mora i zelenila koje ga okružuje, čine ovaj hotel idealnim mestom za odmor. Nalazi se preko puta plaže, postoji podzemni prolaz.

SADRŽAJ: glavni restoran, 4 bazena, đakuzi, hidromasaža, WIFI internet (doplata), recepcija 24 časa, servis za pranje veša, TV sala, mini market, sefovi za čuvanje dragocenosti (uz naknadu), sala za konferencije, hotelski mini bus za transfere gostiju, bazen i igralište za decu, mini klub (4-12 god.),  soba za video igre, tereni za košarku, odbojku na plaži, mali fudbal, tenis, sportovi na vodi, taverna, piano bar, bar na plaži i pored bazena, ležaljke i suncobrani kraj bazena, na plaži, peškiri za plažu (uz depozit), parking, …

USLUGA: Usluga u hotelu je polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje). Postoji mogućnost doplate usluge All inclusive.

SOBE: Hotel raspolaže sa 152 sobe i sve imaju klima uređaj, radio, telefon, mini frižider i SAT TV. Fen za kosu se može dobiti na recepciji.

Karakteristika Theoxenia hotela je da ima bogatu infrastrukturu, 24 sata recepcija na raspolaganju, veza sa Internetom Wi-Fi u celom hotelu, u sobama (uz naplatu i internet kutak koji je uz doplatu).

U sklopu hotela je mini-market, gde možete kupiti poklone za svoje prijatelje i voljene, kao i sve neophodne  proizvode tokom boravka. Područje pored bazena i na plaži je opremljeno ležaljkama i suncobranima, i naše ljubazno osoblje će se pobrinuti za koktel ili užinu. Hotel ima 152 sobe. Različite vrste za udoban smeštaj za parove, grupe prijatelja ili porodice. Sobe su sa pogledom na more, na ostrvo  Ammouliani ili pogled na planine. Sve sobe su za nepušače.

 

Website: www.theoxenia-beach-hotel.com

Google maps:
Latitude: 40.3464
Longitude: 23.9647
Cene su izražene u eurima po osobi i danu

Cenovnik hoteli 2020

Unesite parametre za pretragu raspoloživosti

Cene su izražene u eurima po osobi ili po jedinici dnevno
Troškovi obrade rezervacije iznose 5€ / po rezervaciji.
Hotelski popust kao i agencijski popusti su obračunati u prikazanu cenu.
Obavezna boravišna taksaPreporuka