GRECOTEL MANDOLA ROSA SUITES AND VILLAS 5* / KYLLINI - ILIA

/ Leto 2023 / Grčka - Hoteli / Peloponez

Grecotel Rosa Suites hotel sa 5 zvezdica nalazi se na ivici peščane plaže u Kiliniju i nudi vam bazen sa pogledom na Jonsko more. Kao deo kompleksa Olympia Riviera, ovaj hotel uključuje 2 restorana sa pogledom na more i jedinstveno uređen koktel bar.

Apartmani tipa "suite" i vile u okviru odmarališta nude pogled na more. Svaka smeštajna jedinica opremljena je klima-uređajem, sefom i mini-barom. Luksuzna kupatila poseduju kadu, bade-mantile, papuče i besplatan toaletni pribor. Pojedine vile poseduju sopstveni bazen. Gosti mogu uživati u obroku u bilo kom od 15 restorana i barova u okviru kompleksa Olympia Riviera.

Osoblje objekta koje govori više jezika dostupno je non-stop, a za vas može organizovati iznajmljivanje automobila ili aerodromski prevoz na zahtev. 

Grad i luka Kilini odakle možete stići do ostrva Zakintos nalaze se na 14 km od objekta, dok je selo Arkoudi udaljeno 2 km. Besplatan parking na licu mesta je obezbeđen, a besplatan pristup bežičnom internetu dostupan je u celom kompleksu.

Website: www.mandolarosa.com

Google maps:
Latitude: 37.856413
Longitude: 21.1093559999999
Cene su izražene u eurima po osobi i danu

U skladu sa Zakonom 4389/2016, od 1. januara 2018 u hotelima u Grčkoj naplaćivaće se boravišna taksa u zavisnosti od kategorizacije hotela. Taksa se plaća direktno u hotelu:

  • Hoteli 5* - 4 eur po sobi po noći
  • Hoteli 4* - 3 eur po sobi po noći
  • Hoteli 3* i niže kat. 1.50 - 2 eur po sobi po noći

Cenovnik hoteli 2023

Unesite parametre za pretragu raspoloživosti

Cene su izražene u eurima po osobi ili po jedinici dnevno
Troškovi obrade rezervacije iznose 5€ / po rezervaciji.
Hotelski popust kao i agencijski popusti su obračunati u prikazanu cenu.
Obavezna boravišna taksa
Preporuka