GRECOTEL OLYMPIA OASIS VILLAGE AQUA PARK 5* / KYLLINI

/ Leto 2023 / Grčka - Hoteli / Peloponez

Grecotel Olympia Oasis Village je all-inclusive hotel na plaži na jednoj od najdužih peščanih plaža u Mediteranu.  2 kilometra zlatnog peska koji zapljuskuje kristalno čista voda Jonskog mora su vam na raspolaganju. Hotelskih 127 bungalova i porodičnih bungalova je izgrađen sa porodicama na umu i nudi raznolike sportove i prostor za rekreaciju i u samom hotelu i u obližnjem sportskom centru i u Thalasso spa.

Tradioconalna seoska arhitektura skriva elegantni dekor za osećaj kao kod kuće, Vodeni raj iščekuje goste svih uzrasta: egotični bazen laguna sa slanom vodom, avantura park sa toboganima, lenja reka za zabavu i igre i dečji bazen. Širok spektar izbora u luksuznom okruženju, bez obzira da li vaša ideja idealnog odmora podrazumeva dan na plaži, pijuckanje uza pored bazena, plesanje do zore ili vreme provedeno na Teniskoj akademiji i pedalini. Ili sve ovo zajedno.

Ukusni doručak na bazi švedskog stola gde se služe domaće namirnice u velikom broju, ali i fantastični ručak i večera sa prokazivanjem procesa kuvanja uživo, noćne grickalice, kokteli i osveženja, sve je to uključeno paket. Roditelji se mogu podmladiti u Elixir Thalassotherapy Centru površine 4,500m2 znajući da se deca zabavljaju pod nadzorom u programima u Grecoland Club-u! Uživajte u pićima, grickalicama i obrocima bez doplate. Ponuda uključuje pun pansion (doručak, ručak, večeru) plus grickalice, sladoled, alkoholna i bezalkoholna pića, hladne i tople napitke. Voda bezalkoholna pića, pivo i vino su uključeni u ručak i večeru. U restoranu "The Seasons" od jutra do večeri specijalni dečji švedski sto nudi konstantno dopunjavane zalihe sveže hrane za naše male goste!

Website: www.olympiaoasis.com

Google maps:
Latitude: 37.85498
Longitude: 21.110985
Cene su izražene u eurima po osobi i danu

U skladu sa Zakonom 4389/2016, od 1. januara 2018 u hotelima u Grčkoj naplaćivaće se boravišna taksa u zavisnosti od kategorizacije hotela. Taksa se plaća direktno u hotelu:

  • Hoteli 5* - 4 eur po sobi po noći
  • Hoteli 4* - 3 eur po sobi po noći
  • Hoteli 3* i niže kat. 1.50 - 2 eur po sobi po noći

Cenovnik hoteli 2023

Unesite parametre za pretragu raspoloživosti

Cene su izražene u eurima po osobi ili po jedinici dnevno
Troškovi obrade rezervacije iznose 5€ / po rezervaciji.
Hotelski popust kao i agencijski popusti su obračunati u prikazanu cenu.
Obavezna boravišna taksa
Preporuka