VILA DIOGENIS/PARGA

/ Leto 2023 / Grčka apartmani / Parga

Lokacija:
Vila se nalazi na oko 400 metara udaljenosti od Valtos plaže.

Opis: 
Kompleks vila Diogenis se sastoji od četiri objekta koji zajedno sa bazenom čine jednu izuzetnu celinu. Frontalne tri zgrade sastoje se od studija u prizemlju – PROMO deo, kao i studija i apartmana na prvom spratu u koji spada i novoizgrađeni objekat pored bazena.

Kompleks raspolaže studijima predviđenim za smeštaj dve osobe (dva standardna kreveta), kao i trokrevetnim apartmanima (grčki bračni krevet u spavaćoj sobi, krevet na razvlačenje u dnevnom boravku za jednu ili dve osobe).
Svi studiji i apartmani su klimatizovani (uz doplatu) i poseduju kuhinjski deo kompletno opremljen za predviđen broj osoba, TV, TWC, kao i lepo uređenim terasama sa garniturama za sedenje.

Google maps:
Latitude: 39.287536
Longitude: 20.392625

CENOVNI U PRIPREMI...

LEGENDA: NA-NAJAM STUDIJA ILI APARTMANA, St02-DVOKREVETNI STUDIO, App03–TROKREVETNI APARTMAN, PL–POMOCNI LEŽAJ, A/C–KLIMA, TV–TELEVIZOR

DOPLATE: VILA DIOGENIS - klima se doplaćuje 7 € dnevno po std, u app 14 € dnevno po apartmanu ya dva klima uređaja;

CENA ARANŽMANA OBUHVATA: Prevoz autobusom turističke klase (klima/video/audio, od 16 do 87 sedišta) do izabranog objekta na relaciji po programu u odlasku; Čarter let avionom, avio kompanijom Air Serbia, na relaciji Preveza – Beograd u povratku; usluge smeštaja na bazi najma studija/apartmana za izabrani termin prema tabeli na bazi 10 noćenja; aerodromsku taksu (APT), u iznosu oko 15.8  EUR (14.10 € taksa aerodroma Preveza + DVC taxa 0.98 €) Taksu ne plaćaju deca do 2 god. Plaćanje u agenciji. Takse su podložne promeni; Transfer od izabranog objekta do aerodroma, na relaciji po programu u pratnji predstavnika agencije; servis predstavnika naše agencije i usluge pratioca grupe u odlasku; troškovi organizacije programa i usluga partnera u Grčkoj.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: Prevoz po izboru, avionom ili autobusom; Preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje; doplatu za klima uređaj (iznos naglašen u cenovniku); ostale individualne i nepomenute troškove; fakultativne izlete i rent-a-car. Fakultativni izleti biće ponudjeni na licu mesta od strane lokalnog partnera, prema uslovima i cenama lokalnog partnera; turisticku taksu (od 01.01.2018. je uvedena turistička taksa za sve turiste koji borave u Grčkoj). Taksa će se naplaćivati na licu mesta od strane vlasnika privatnog smeštaja, recepcije hotela i neće biti sastavni deo aranžmana. Očekivani iznosi takse, koja će se naplaćivati dnevno po sobi, je: privatni smeštaj - 0,50€; Plaćanje će se vršiti isključivo gotovinom, a hotelijeri i vlasnici privatnog smeštaja će imati pravo da goste, ukoliko gosti odbiju da plate turističku taksu, ne prime u smeštaj.

AUTOBUSKI PREVOZ OBUHVATA : prevoz autobusom turističke klase (klima/video/audio, od 16 do 87 sedišta) do izabranog objekta na relaciji po programu; usluge pratioca grupe.

AVIONSKI PREVOZ OBUHVATA : Čarter let avionom, avio kompanijom Air Serbia, na relaciji Beograd – Preveza – Beograd; aerodromske takse (APT) u iznosu od 36,50  EUR (21.42 € je taksa aerodroma Nikola Tesla + 14.10 € taksa aerodroma Preveza + DVC taxa 0.98 €). Taksu ne plaćaju deca do 2 god. Plaćanje u agenciji. Takse su podložne promeni; Servis predstavnika agencije na aerodomu Nikola Tesla, brigu o putnicima tokom leta preuzimaju isključivo ovlašćena lica avio prevoznika – stjuardese; Transfer do izabranog objekta na relaciji po programu u pratnji predstavnika agencije.

AVIONSKI I AUTOBUSKI  PREVOZ NE OBUHVATAJU: Kalkulativnu kompanijsku taksu za poskupljenje goriva YQ (ne plaćaju deca do 2 god.); Takse su podložne promeni (važi za avionski prevoz);  Mogućnost doplate za dodatni prevoz – transfer do/od aerodroma Beograd kao i mesta polaska autobusa u Beogradu: cena po osobi (min. 2 punoplatežna putnika): Novi Sad - 2.600 rsd. Deca 0-2g. - besplatno, nemaju sedište. Popust za decu od 2-12g. - 50%. Transferi započinju 2-4 sata pre polaska autobusa iz Beograda, odnosno 3-5 sati pre poletanja aviona iz Beograda.
 

USLOVI KORIŠĆENJA APARTMANA (izvod): Apartmani se koriste posle 15.00 časova prvog dana po programu, poslednjeg dana se napuštaju do 09.00 časova. Tokom boravka gosti sami čiste i održavaju apartman i obavezni su da ga prilikom napuštanja ostave u čistom stanju i sa kompletnim inventarom. Svu nastalu štetu tokom boravka u apartmanu, korisnik apartmana plaća na licu mesta, vlasniku apartmana. U apartmanima i studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema, ali ne i peškiri, toalet papir i sredstva za higijenu

Molimo Vas da se pre nego što izvršite uplatu aranžmana, upoznate sa programom putovanja kao i opštim uslovima organizatora putovanja (obavezno se uručuju prilikom potpisivanja ugovora), kao i sa opisom i izgledom apartmana iz kataloga Leto 2019 ili na sajtu organizatora putovanja.

Uz program putovanja za vilu Diogenis važe Opšti uslovi putovanja agencije Robinson, 

licenca OTP 27/2020 kategorija A35

             AGENT PRODAJE: TIM Travel

Aranžman se realizuje sa minimum 30 komercijalnih putnika. Otkazni rok je minimum 5 dana pre polaska.PROGRAM PUTOVANJA  – INDIVIDUALNI PREVOZ:

1. dan - Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u Pargu. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.

2. dan – 10. dan - Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje.

11. dan - Napuštanje soba do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom. Kraj usluga.

PROGRAM PUTOVANJA – AUTOBUSKI PREVOZ:

1. dan - Beograd pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, dan ranije u odnosu na datum iz  tabele.  Polazak autobusa u 16:00h iz Beograda. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti u agenciji tačno mesto i vreme polaska autobusa, a polazak iz Novog Sada (uz doplatu) sa parkinga kod Železničke stanice /Kod Lokomotive/ u 14:00 h. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. dan - 11. dan - Parga, smeštaj, boravak u izabranom objektu na bazi najma studija/apartmana, ili noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj/trokrevetnoj sobi.

12. dan - napuštanje objekta, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora. 

13. dan - dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

PROGRAM PUTOVANJA – AVIONSKI PREVOZ:

1.dan – Beograd- sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, na šalteru 704, dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, čarter let za Prevezu. Transfer autobusom do mesta boravka po izboru. Smeštaj u vilu/hotel.  2.dan – 10. dan- Parga - boravak u izabranoj vili/hotelu na bazi najma/noćenja doručkom/polupansiona.

11. dan- napuštanje vile/hotela, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Transfer do aerodroma i let za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

 

USLOVI I NACIN PLACANJA ZA VILU DIOGENIS: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak 30 dana pre polaska.

Čekovima gradjana - 40% prilikom prijavljivanja, ostatak duga u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2020. Platnim karticama - Dina, Visa, Master, Maestro, American - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak 30 dana pre polaska.

NAPOMENE : Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu. Agencija TIM Travel ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju, nedobijanje vize za kategoriju građana kojima je viza potrebna. U tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima organizatora putovanja. Sve vreme boravka vam je na raspolaganju predstavnik agencije koji će se potruditi oko vašeg kompletnog boravka u Pargi.

 

Preporuka