Individualna putovanja

Turistička agencija TIM Travel

Individualno putovanje je putovanje koje je prilagođeno Vašim potrebama. Ako želite da sami ili u društvu putujete do nekog izabranog mesta u Srbiji, Evropi ili na neki drugi kontinent, mi Vam možemo organizovati to putovanje. Ne zavisite od minimalnog broj putnika i od tačno postavljenih datuma aranžmana.

U ponudi imamo preko 200 destinacija i više od 400.000 hotela širom sveta, uz mogućnost organizovanja dodatnih usluga kao što su prevoz (autobuske ili avio karte, rent-a-car), transferi na destinacijama, asistencija oko pribavljanja vize (ukoliko je potrebna), usluge lokalnih vodiča i predstavnika na engleskom jeziku (ili srpskom uz višu cenu).

Ukoliko želite da Vam napravimo ponudu možete nas pozvati telefonom ili nam poslati e-mail na office@timtravel.rs sa osnovnim informacijama: broj putnika, okvirni datum putovanja, broj noćenja, kategorija hotela, (2-5*), vrsta usluge (najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive) i da li Vam je potreban prevoz do destinacije, transfer ili neka druga vrsta usluge.

Kada Vam pošaljemo naš predlog ponude slobodni ste da dodate ili uklonite sve što želite, kako bi putovanje odgovaralo potpuno Vašim zahtevima.