MARILENA

/ Leto 2020 / Grčka apartmani / Nei Pori

Lokacija: Vila se nalazi u mirnom delu Nei Porija, na oko 300 metara udaljenosti od plaže.

Opis:  Vila raspolaže studijima predviđenim za smeštaj tri osobe (tri standardna kreveta).

Svi studiji su klimatizovani (uz doplatu na licu mesta), smešteni su na visokom prizemlju i na prvom spratu i poseduju opremljen kuhinjski deo za predviđen broj osoba, TV,  TWC i terasu sa garniturom za sedenje.

Google maps:
Latitude: 39.978729
Longitude: 22.639817

USKORO CENOVNIK ZA LETO 2020.USKORO CENOVNIK ZA LETO 2020.


Cene po izabranom terminu i destinaciji su publikovane na web sajtu Organizatora putovanja.

Opisi smeštajnih jedinica sadržani su na web sajtu Organizatora putovanja i sastavni su deo Programa putovanja.

Minimalan broj potreban za realizaciju aranžmana je 35 putnika. U slucaju nedovoljnog broja putnika Organizator ima pravo da otkaže putovanje najkasnije 5 dana pred polazak.
Uz ove programe važe Opšti uslovi putovanja Organizatora Turisttrade, Beograd, licenca OTP 015/2010
AGENT PRODAJE: TIM Travel

 


Program putovanja autobusom za Leptokariju i Nei Pori: 1.dan Polazak iz Beograda u 18.00 h. Tokom putovanja, na relaciji Beograd – Niš – Vranje, moguće je usputno priključenje putnika na za to predviđenim i dozvoljenim mestima. Pauza motel Predejane cca 45 min. Noćna vožnja sa mogućim kraćim pauzama prema potrebi. 2.dan Dolazak u prepodnevnim časovima, smeštaj i boravak u izabranom objektu na bazi 10 noćenja u iznajmljenom apartmanu/studiju. 12. dan Polazak iz Nei Porija za Srbiju poslednjeg dana boravka u 18.30 h, a iz Leptokarije u 19.00 h. Noćna vožnja sa mogućim kraćim pauzama prema potrebi. Pauza motel Predejane cca 45 min. 13. dan Dolazak u Beograd u jutarnjim ili prepodnevnim časovima, u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj svih usluga.

Uslovi plaćanja: putnici imaju mogućnost da se pre uplate aranžmana odluče za jedan od načina plaćanja koji im odgovara, a koji se ne može naknadno menjati:

Cene izražene u evrima plaćaju se isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke.
-Rezervacijom se smatra izvršena uplata u celosti ili akontacija u iznosu od 40% cene aranžmana, a ostatak najkasnije 20 dana pred putovanje. Rok za potvrdu rezervacije je 48 sati od dana zaključenja ugovora.
-Uplate se mogu izvršiti: platnim karticama (VISA, DINA, MASTER, MAESTRO), na tekući račun, čekovima građana i gotovinski na blagajni.

Preporuka