+381 11 3650022 Pon-pet: 10-17h. Subota: 10-14h. Nedelja: neradni dan

SOFIA HOTEL 2* / NIKIANA - LEFKADA

/ Leto 2024 / Grčka - Hoteli / Lefkada

Sofia Hotel 2* je  okružen divnim vrtom,  nalazi se nedaleko od plaže u mestu Nikijana. Sofia Hotel je objekat u porodičnom vlasništvu, a do grada Lefkada brzo se stiže kolima. U ponudi su svetlo uređene sobe sa balkonom koji gleda na more, na planinu ili na vrt.

Sobe su prostrane i udobno nameštene. Obuhvataju čajnu kuhinju sa frižiderom i posuđem. Sve smeštajne jedinice imaju LCD TV sa lokalnim i satelitskim kanalima, klima-uređaj, fen za kosu i sef.

Sveže pripremljen, domaći doručak služi se svakog dana, a u njemu možete uživati u nameštenom dvorištu, pored cvetnog vrta.

Pogodnosti u okviru objekta uključuju TV salu, bar i parking. Gosti mogu besplatno koristiti 2 laptop računara, koji su na raspolaganju na recepciji. Besplatan bežični internet dostupan je u čitavom hotelu. Prijatno osoblje je pri ruci da vam pruži korisne turističke informacije i preporuke za večeru, pomoć pri iznajmljivanju automobila, sve što vam je potrebno.

 

Website: www.hotelsofia.gr 

Google maps:
Latitude: 38.753549
Longitude: 20.719940
Cene su izražene u eurima po osobi i danu

U skladu sa Zakonom 4389/2016, od 1. januara 2018 u hotelima u Grčkoj naplaćivaće se boravišna taksa u zavisnosti od kategorizacije hotela. Taksa se plaća direktno u hotelu:

  • Hoteli 5* - 4 eur po sobi po noći
  • Hoteli 4* - 3 eur po sobi po noći
  • Hoteli 3* i niže kat. 1.50 - 2 eur po sobi po noći

Cenovnik hoteli 2024

Unesite parametre za pretragu raspoloživosti

Cene su izražene u eurima po osobi ili po jedinici dnevno
Troškovi obrade rezervacije iznose 5€ / po rezervaciji.
Hotelski popust kao i agencijski popusti su obračunati u prikazanu cenu.
Obavezna boravišna taksa
Preporuka