VERGINA STAR HOTEL 3 / LEFKADA

/ Leto 2023 / Grčka - Hoteli / Lefkada

Vergina Star hotel sagrađen je na najlepšem ostrvu u Jonskom moru, na Lefkadi u mestu Nikiana. To je mesto puno prirodnih lepota, mora u najlepšim nijansama plave i prelepoih plaža. Tokom boravka u hotelu Vergina svi vaši snovi o idealnom odmoru će se ostvariti.

Započnite u Nikiani otkrivanje znamenitosti i spomenika u ovoj oblasti kao što je tvrđava Saint Mayra, vetrenjače Gyra, laguna i biotop, tradicionalni zoološki vrt, ostatci antičkog grada na Lefkadi u blizini mesta Kaliopi, Umetnička kuću na ostrvu Madoyri, Balaoriti, pećina Papanikoli gde je legendarna istoimena podmornica skrivena u Drugom svetskom ratu na ostrvu Meganisi, tvrđava u Kalamu, tradicionlane kuće u gradu sa šarenim prozorima i vratima i njihovu posebnu arhitekturu i jedinstven sistem protiv zemljotresa, kuća gde je rođen japanski pesnik Leykadios Chern (Giakoymo Koizoymi), kuća pesnika Klearetis-a Dipla-Malamoy.

Hotel je u potpunosti renoviran (2018) i sadrži sve moderne dodatke kai i privatni bazen. Opustite se u toplom i prijateljskom okruženju našeg hotela i započnite dan našim fantastičnim doručkom u hotelskom restoranu i uživajte u kafi ili nekom drugom piću u našoj bašti ili pored bazena. Hotel je samo 250m od mora i 1km plaže.

 

Website: www.verginastar.gr

Google maps:
Latitude: 38.744081
Longitude: 20.727653000000032
Cene su izražene u eurima po osobi i danu

U skladu sa Zakonom 4389/2016, od 1. januara 2018 u hotelima u Grčkoj naplaćivaće se boravišna taksa u zavisnosti od kategorizacije hotela. Taksa se plaća direktno u hotelu:

  • Hoteli 5* - 4 eur po sobi po noći
  • Hoteli 4* - 3 eur po sobi po noći
  • Hoteli 3* i niže kat. 1.50 - 2 eur po sobi po noći

Cenovnik hoteli 2023

Unesite parametre za pretragu raspoloživosti

Cene su izražene u eurima po osobi ili po jedinici dnevno
Troškovi obrade rezervacije iznose 5€ / po rezervaciji.
Hotelski popust kao i agencijski popusti su obračunati u prikazanu cenu.
Obavezna boravišna taksa
Preporuka