+381 11 3650022 Pon-pet: 10-17h. Subota: 10-14h. Nedelja: neradni dan

THALASSIES HOTEL 3* / LIMENARIA

/ Leto 2024 / Grčka - Hoteli / Tasos - Kavala hoteli / Limenarija

Thalassies Hotel se nalazi u Limenariji, gde se zelena boja maslina i borova meša plavom i zlatnom, bojama mora i peska. Thalassies Hotel je tačno ispred plaže. Ovaj hotel, su prijatnom i prijateljskom okruženju, ima 21 sobu različitih tipova (dvokrevetne, trokrevetne, porodice, studije).


Limenarija, slikovito selo, nalazi se na južnom delu Tasosa. Hotel nudi poseban bazen za odrasle i decu, saunu, internet kutak, grčke taverne i bar pored bazena. Besplatan parking dostupan za sve goste.

Website: www.thalassies-hotel.gr


Google maps:
Latitude: 40.626084454783
Longitude: 24.5723229646683
Cene su izražene u eurima po osobi i danu
Tipovi soba Po osobi  Tip usluge  Tip cene 18/04-31/05
20/09-20/10
01/06-30/06
01/09-19/09
01/07-31/08
Dvokrevetna soba
  Odrasli x HB Osnovna cena 28.80€ 48.30€ 54.10€
  3. odrasla osoba   HB Popust % 30% 30% 30%
  Dete (0-1.99)   HB Popust % 100% 100% 100%
  1. Dete (2-11.99)   HB Popust % 50% 50% 50%
Trokrevetna soba
  Odrasli x HB Osnovna cena 28.80€ 48.30€ 54.10€
  3. odrasla osoba   HB Popust % 30% 30% 30%
  Dete (0-1.99)   HB Popust % 100% 100% 100%
  1. Dete (2-11.99)   HB Popust % 50% 50% 50%
  2. Dete (2-11.99)   HB Popust % 50% 50% 50%
Minimalan boravak       3 3 5

 

HB - polupansion

Tipovi soba Min Odrasli Max Odrasli Max Dece Min Osoba Max Osoba
Dvokrevetna soba 2 3 1 2 3
Trokrevetna soba 2 3 2 3 4

Cenovnik hoteli 2024

Unesite parametre za pretragu raspoloživosti

Cene su izražene u eurima po osobi ili po jedinici dnevno
Troškovi obrade rezervacije iznose 5€ / po rezervaciji.
Hotelski popust kao i agencijski popusti su obračunati u prikazanu cenu.
Obavezna boravišna taksa
PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: BEOGRAD – HALKIDIKI ( Kasandra, Sitonija, Atos) ulazak u hotel posle 15:00h.

2. dan do poslednjeg dana: Slobodni dani za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema upladenoj rezervaciji .

Poslednji dan boravka: napuštanje hotela do 10:00h. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- smeštaj u odabranom hotelu po odgovarajudoj usluzi navedenoj u vaučeru

- usluge predstavnika

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- putno osiguranje

- Individualne troškove putnika

- prevoz do odredišta

- taksa

*Od 01.01.2024 je obavezna taksa koja se napladuje na recepciji hotela po dolasku:

Hoteli 5* - 10 € po sobi po noći, Hoteli 4* - 7 € po sobi po noći, Hoteli 3*-3 eur po sobi po noći i niže kategorije1*-2* 1.5€ po sobi po noći

* Rezervacije hotela se vrše tako što je potrebno uplatiti 50% ukoliko početak aranžmana nije manji od 30 dana. U tom slučaju se uplaćuje kompletan iznos aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije do 48 sati po uplati akontacije. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, organizator može da ponudi alternativu . Ukoliko ponuđena alternative ne bude odgovarala , organizator putovanja ima pravo da raskine ugovor sa putnikom I celokupan iznos akontacije se vraća.

NAČIN PLAĆANJA:

- svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu NBS na dan uplate

- gotovinski – uplata avansa od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 30 dana pre polaska.

- platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)

Cenovnik i popusti :

Cenovnik je izražen u vidu pretraživača ( dinamički cenovnik) koji se nalazi na sajtu ispod naziva hotela.

Svi popusti hotelski I agencijski su uračunati u jedinstvenu cenu putovanja koja se dobija nakon izabranog smeštaja, broja nodi , broja osoba I izabrane usluge.

Cenovnik ažurira se u realnom vremenu na sajtu, gde se ažuriraju i opisi hotela i usluga. Molimo vas da cene i opise pogledate na sajtu www.timtravel.rs.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

NAPOMENE:

- Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz. U slučaju nemogudnosti da pronadju ugovoreni hotel, u obavezi su da kontaktiraju predstavnika agencije ili lokalnog partnera na telefon koji se nalazi na vaučeru.

- Organizator ima pravo da otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili nepredviđenih okolnosti na koje turistička agencija nije mogla da utiče, s tim sto je organizator u obavezi da ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste ili više kategorije.

- raspodeli soba (spratnost, br.sobe, pogled ) gostima odlučuje hotelijer po dolasku i prijavi gosta na recepciji.

- “Late arrival,, ( kasni dolazak ): hoteli cuvaju rezervacije za sobe do 18.00h na dan dolaska. Ukoliko dolazite nakon ovog vremena, trebate nas obavestiti o tom kasnom dolasku najkasnije 48 h pre početka boravka . U roku kradem od 48h o late arrival-u obaveštava se hotel ili predstavnik . U protivnom, hoteli imaju pravo izdati sobu(e) drugim gostima te nece uvažiti zahteve za naknadu troskova

- Dress code / pravila oblačenja: Obavezan je “dress code” za vreme obroka u restoranima u svim hotelima od 3* do 5*.

- Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.

- Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama, kada hotel može biti zatvoren zbog nedovoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel za isti datum boravka.

- Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na sajtu www.timtravel.rs

- Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeda na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Mogude je da do momenta realizacije turističkog putovanja, u pojedinim slučajevima, dođe do promene kategorije smeštajnog objekta, smanjenja dodatnih sadržaja i promene radnog vremena, promene načina usluživanja obroka, kao i kvaliteta i kvantiteta hrane, havarija i smanjenja/proširenja objekta.

- Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajinih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajih objekata.

- Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i jedinica, ne garantuju da u međuvremenu nije došlo do promena sadržaja i izgleda, kao ni da de putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.

- TIM Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

- Minimalan broj putnika za relalizaciju putovanja nije potreban, aranžmani su individualni, putnici sami biraju vreme i dužinu boravka .

 

Vizni režim: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Svi ostali putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih država u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju .

*Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost .

*Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.


Preporuka