TRAKIA GARDEN 3*

/ Leto 2021 / Bugarska - Hoteli / Sunčev Breg

Lokacija: Hotel se nalazi 200m od plaže, druga linija od mora,

Smeštaj: Ima 142 sobe (oko 20m2) i dvosobnih apartmana (oko 40m2) i sve imaju balkon, klimu, SAT-TV, telefon, mini bar, telefon, kupatilo i fen. Standarde sobe imaju i pristup internetu. Sobe se čiste svakodnevno, posteljina se menja 2 puta nedeljno, a peškiri svaki dan.

Sadržaj: Otvoren je 2003 godine, a poslednji put renoviran 2013. Ima 6 spratova, 2 lifta, sef na recepciji (uz doplatu), otvoreni i dečiji bazen i nekoliko tobogana, Wi-Fi internet u lobiju (besplatno), prodavnicu, menjačnicu, rent-a-car, parking (besplatno), dva restorana, bar, roštilj, dečije igralište, stoni tenis, bilijar, igraonicu, odbojku, fitnes, saunu, masaže.

Internet adresawww.hoteltrakiagarden.com


Pogledajte raspoloživost i tačnu cenu traženog hotela za željeni period:
Odaberite “Broj putnika*”, zatim odaberite “Datum dolaska*” i “Datum odlaska*” i kliknite na narandžasto ili zeleno dugme “Pronađi”.
– Istaknuta cena je ukupni iznos za sve putnike (sa svim taksama i uključenim rani buking ili drugim popustima)
Ukoliko želite da sami napravite rezervaciju, odaberite vrstu sobe i kliknite na dugme “Rezerviši”
– Upišite Vaše ime i prezime u polje “Ime putnika” i e-mail adresu u polje “Email adresa*”
– Upišite kontakt telefon u polje “Telefon”, zatim kliknite na dugme “Potvrdi”
– Po izvršenoj rezervaciji dobićete potvrdni e-mail nakon čega će Vas kontaktirati služba prodaje TIM Travel-a
*Ukoliko je polje “Rezerviši”narandžaste boje, to znači da postoji mogućnost da soba neće biti potvrđena i da mora da se sačeka odgovor od hotela koji bude u roku od 24-48 sati

 
VAŽNE NAPOMENE:
– Molimo putnike da obrate pažnju na cene i doplate, kao i na informacije šta je uključeno u cenu.
– Popusti za decu važe u pratnji dvoje odraslih, deca do 2 godine nemaju pomoćni ležaj, imaju ishranu u hotelu. Krevetac za bebe je raspoloživ u većini hotela i zahtev za dobijanje istog podnosi se na recepciji.
– Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (najam, noćenje sa doručkom, polupansion ili all inclusive) samo prilikom rezervacije aranžmana. U svim hotelima usluga je po principu samoposluživanja – izbor više jela po hotelskim terminima, osim ako nije drugačije navedeno i ugovoreno. Hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja putnika u nekim periodima servira meni, umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.
– Predviđen ulazak u hotelske sobe je posle 14h prvog dana a napuštanje soba poslednjeg dana do 12h. Hotelske usluge utvrdjene programom pružaju se od trenutka ulaska u hotel do momenta napuštanja hotela-soba, prema hotelskim pravilima. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu nakon toga iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela. Putnici ne mogu da traže umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova, kao i izostanak obroka zbog izleta, ali se isti može zameniti »lanč paketom«.
– Cenovnik je rađen po lokalnoj kategorizaciji i klasifikaciji hotela i sastavni je deo programa putovanja. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora izmedu organizatora i ino-pratnera. Eventualne naknadne promene koje nisu poznate organizatoru ne mogu biti relevantne. Kvantitet i izbor hrane zavise od kategorije odabranog hotela.
– Potvrda rezervacije hotela se čeka 48h od momenta uplate avansa. Raspodela soba u hotelu vrši se na recepciji po dolasku u hotel. Organizator ne može biti odgovoran u slučaju da se raspoloživa soba nalazi izvan glavne hotelske zgrade. Organizator putovanja će proslediti želje i zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje iste. Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima su na rasklapanje, manjih dimenzija (fotelja ili sofa na razvlačenje, metalni ili drveni ležaj-kamp krevet sa tanjim dušekom), što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Postoji mogućnost da neki od sadržaja u hotelu nije trenutno u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta organizator ne može imati uticaja.
– Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu www.timtravel.rs
– Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs.
– Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
– Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja EU, zemalja u tranzitu ili u van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
– Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
– TIM Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
– Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu UniCredit Banke na dan uplate.
– gotovinski ili uplatom preko računa – 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko ugovarač ne izvrši uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da je odustao od korišćenja aranžmana, da je rezervacija otkazana i da se primenjuju uslovi otkaza aranžmana.
– čekovima gradana na rate: 40% prilikom prijavljivanja, ostatak čekovima građana u jednakim mesečnim ratama do datuma polaska (čekovi se ispisuju i deponuju pri sklapanju ugovora o putovanju i ne mogu se deponovati naknadno).
– kreditnim karticama Dina, Visa, Master, Maestro rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak 30 dana pre polaska.


INDIVIDUALNI PROGRAM PUTOVANJA:
1. Dan – Dolazak u hotel. Smeštaj u hotel u određeni tip sobe prema uplaćenoj rezervaciji. (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h)
2. – predposlednji dan – Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme
Poslednji dan – Napuštanje hotelskih soba do 12:00 h.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
1. Odabrani broj noćenja u izabranom hotelu na bazi navedene usluge
2. Usluge predstavnika (inopartnera)
3. Organizaciju putovanja
4. Boravišne takse

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
1. Autobuski prevoz uz doplatu
2. Međunarodno zdravstveno osiguranje
3. Sedište u autobusu: rezervacija tacno određenog sedišta u autobusu, iznosi 1.000 din po sedištu. Prilikom rezervacije prevoza obavezno je naglasiti.

AUTOBUSKI PREVOZ
Mogućnost rezervacije autobuskog prevoza na relacijama:
1. Beograd – Sunčev Breg – St. Vlas Laguna – Nesebar – Beograd
Cena povratne karte 65 €, jedan pravac 45 €
2. Beograd – Kiten – Primorsko – Sozopol – Varna – Konstantin i Elena – Sunny Day – Zlatni pjasci – Albena – Beograd
Cena povratne karte 85 €, jedan pravac 60 €

Smene – 10 dana / 9 noci

Polazak 30.05 08.06 17.06 26.06 05.07 14.07 23.07 01.08 10.08 19.08 28.08 06.09 15.09 24.09
Povratak 08.06 17.06 26.06 05.07 14.07 23.07 01.08 10.08 19.08 28.08 06.09 15.09 24.09 1 prav.

Polazak je uvek dan ranije u odnosu na datum iz tabele, iz Beograda u 17:00 časova sa parkinga sportskog centra “Milan Gale Muškatirović” (bivši Sportski centar 25. Maj), na Dorćolu.

Smene – 11 dana / 10 noci – samo do mesta SVETI VLAS, SUNČEV BREG i NESEBAR

Polazak 21.06 26.06 01.07 06.07 11.07 16.07 21.07 26.07 31.07 05.08 10.08 15.08 20.08 25.08 30.08
Povratak 01.07 06.07 11.07 16.07 21.07 26.07 31.07 05.08 10.08 15.08 20.08 25.08 30.08 04.09 10.09

Polazak je uvek dan ranije u odnosu na datum iz tabele, iz Beograda je u 16:00 časova

Povratak sa Crnog Mora je:
1. Kiten, Primorsko, Sozopol, Varna, Konstantin i Elena, Sunny Day, Zlatni pjasci i Albena između 14:00 – 16:00 ispred hotela po lokalnom vremenu, a u dogovoru sa pratiocem grupe
2. Nesebar, Suncev Breg, St. Vlas Laguna izmedu 17:00 – 18:00 ispred hotela po lokalnom vremenu, a u dogovoru sa pratiocem grupe

Mogućnost organizovanja prevoza iz Novog Sada uz doplatu od 15€ (povratna karta, neophodan minimum za transfer je 4 osobe. Za manji broj putnika, cena će biti uvećana).
U slučaju manjeg broja putnika za Zlatne Pjasce postoji mogućnost da putnici kod hotela Kotva u Sunčevom bregu pređu u autobus /mini bus lokalnog partnera koji će ih odvesti na odredište.

Prtljag: Putnici u prtljažnik mogu uneti maksimum 2 torbe srednje veličine po putniku i sedištu. Ova napomena je stavljena kako bismo izbegli neprijatne situacije koje se dešavaju kada pojedini putnici ponesu previše prtljaga i time ograničavaju komfor ostalih putnika u autobusu.

Sedište u autobusu: Ukoliko stranke žele da sede na tačno odredenom sedištu u autobusu, doplata je 1.000 din po sedištu. Prilikom rezervacije prevoza obavezno je naglasiti da li stranke žele određeno sedište u autobusu.

Molimo putnike da provere tačno vreme polaska autobusa dva dana pre polaska na putovanje

Preporuka